امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(01-05-2014، 22:51)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو رشتي دلت واس اينجا تنگ نميشه

واییییی........دست رو دلم نذار.....چرا خیلییییی........همه فامیلام هم اونجان....خیلی بده!
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
آگهی
سلآم^_^
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ★~Ѕдула~★ ، Brooklyn Baby
(01-05-2014، 22:48)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 22:46)Blązing~Ŝtąr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 22:40)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 22:39)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان وسط اصفهانم-_-
شوما؟؟

ولی من رشتم.....ساکن رشت

(01-05-2014، 22:38)Blązing~Ŝtąr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد زود صفه میره جلو!
ادم وخت خوندن نآرعSmile

اسم قبلیت چی بود؟.؟

tania♥
چطور؟؟

چون خیلی وقته نیومدم اسمای جدید رو نمیشناسم...

مرضیه.....تو از نیکی خبری داری؟؟!
بچه ها کسی از نیکی خبری داره؟؟!

بهش پیام دادم جواب نداد
 سپاس شده توسط Roxanna
هدیه
منم میخوام نویسنده شم
نگا کن چه قدر فعالمcry girl
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 102

سپاس شده توسط Blązing~Ŝtąr ، Roxanna
(01-05-2014، 22:55)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 22:48)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 22:46)Blązing~Ŝtąr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 22:40)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 22:39)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان وسط اصفهانم-_-
شوما؟؟

ولی من رشتم.....ساکن رشت

(01-05-2014، 22:38)Blązing~Ŝtąr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد زود صفه میره جلو!
ادم وخت خوندن نآرعSmile

اسم قبلیت چی بود؟.؟

tania♥
چطور؟؟

بهش پیام دادم جواب نداد

وای ....خیلی نگرانشم!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Roxanna
(01-05-2014، 22:52)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 22:51)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییییی........دست رو دلم نذار.....چرا خیلییییی........همه فامیلام هم اونجان....خیلی بده!

دركت مي كنم سخته-_-
برم ديگه خدافظ همشهري*^_^*
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Roxanna
(01-05-2014، 22:56)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 22:55)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من رشتم.....ساکن رشت

اسم قبلیت چی بود؟.؟

tania♥
چطور؟؟

بهش پیام دادم جواب نداد

وای ....خیلی نگرانشم!
آره دیگه گفتگو نمیاد کل لیستشو پاکیده):
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Roxanna
(01-05-2014، 22:55)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هدیه
منم میخوام نویسنده شم

عآر از ستاره هات ملومه!!
تو کدوم بخش میخای نویسنده شی؟؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، # αпGεʟ
(01-05-2014، 22:57)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 22:56)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

tania♥
چطور؟؟

بهش پیام دادم جواب نداد

وای ....خیلی نگرانشم!
کلی واسش دعا کردم.......اصن باورم نمیشه...

(01-05-2014، 22:57)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

tania♥
چطور؟؟

بهش پیام دادم جواب نداد

وای ....خیلی نگرانشم!
کلی واسش دعا کردم.......اصن باورم نمیشه...

(01-05-2014، 22:56)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 22:52)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دركت مي كنم سخته-_-
برم ديگه خدافظ همشهري*^_^*

بای بای.....تابستون اومدم شاید همدیگه رو ببینیمTongueHeart
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، βΑllεяiηΑ♡
(01-05-2014، 22:57)Blązing~Ŝtąr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 22:55)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هدیه
منم میخوام نویسنده شم

عآر از ستاره هات ملومه!!
تو کدوم بخش میخای نویسنده شی؟؟
تاریخHeart
گردشگریHeart
2تا عخشولیهای من
ولی دوستیمون به خاطر یه مقام قطع نمیشه
راستی یادم رف بگم نویسندگیت مبارک
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 102

سپاس شده توسط Blązing~Ŝtąr

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 202 مهمان