امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

خدافس-__-

زیاد از این جَو خوشم نیومد -_-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 84

سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Brooklyn Baby
آگهی
اهم اهم
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Łost Đλtλ ، F A R ! N ، Brooklyn Baby
(01-05-2014، 21:16)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 21:09)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 21:06)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 21:03)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یو هو!!

ستاره هوآر یو؟

ور آر یو؟
کجایی نکبت!

ما از این جف بازیا بلد نیستیم مستقیم میرم سر اصل مطلب:|
جایی در میلک وی!!
چطوری تو ؟!

=))=))دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://antidajjalism.blogfa.com/post/25

خوف تو خوفی؟

خره این وب خودته؟
وبت که یه شکله دیگه بود!

هوم خوبم!
نره الاغ به نظرت من همچین وبلاگی میتونم داشته باشم بزغاله:|

هع!داخل پرانتز(من اینجوری نبودماااا! پاستوریزه و بچه مثبت بودم!رکیک ترین کلمه ای که بلد بودم بی ادب و برو خونتون دیجه بود کمال همنشین در من اثر کرد)

سپاس شده توسط F A R ! N
(01-05-2014، 21:14)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 21:12)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 21:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرین خوبی؟(:

آره ت چی؟

آری(: ..
چ خ؟|:

هوچی امروز تولد بودم الان چشمام داره کور میشه!
صبح هم که مدرسه بودم
یو؟

سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Brooklyn Baby
(01-05-2014، 21:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 21:16)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 21:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 21:14)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:|

سلــآم ستی|:
چرا تو لیستت نیسم؟
راستی آواتارت شیطان پرستیه|:

سلام عزیزم

اواتارم خوب اشکالی ندارع^_^

جــــــــیغ ستـآره شیطـآن پَرَس شُده|:

بودم -_-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(01-05-2014، 21:19)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم

نیایش :-)

(01-05-2014، 21:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 21:16)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 21:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 21:14)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــآم ستی|:
چرا تو لیستت نیسم؟

سلام عزیزم

جـــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــغــــــــــــــــــــــغ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady
(01-05-2014، 21:19)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــآم ستی|:
چرا تو لیستت نیسم؟

سلام عزیزم

بودم -_-

هــآع؟|:
چــی؟|:
کــی؟|:
 سپاس شده توسط pink lady
من ب این پی بُردم که عرفان حالش بده .. :| ناراحتههه -_-

عرفان تُ لیست دوستامی منو بنداز تُ لیست دوستات :|

همسایه ها یاری کُنید تا عرفان ب زبون بیاد و بخنده :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 84
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، # αпGεʟ ، Brooklyn Baby ، ERF@N
"F A R ! N" اواتـآرت نـآنـآسه ..

بدرود .اُل بیـوتی فرینـدز .
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 63 مهمان