امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(01-05-2014، 18:32)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گروه لاشیادیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 47

لُطف داری شُما که اینقدر رو راستی؟! :|

(01-05-2014، 18:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسـان اسمش عمرانه؟!V: خخ :| ببخشید ببخشید !!

مشتاقم بشمناسمش ^_^ حالا که اونم میاد بمون دیههه آیسان !!

فـدات خانومم (: من که تا الان با همش کنار اومدم بازم ادامه میدم (: آدم باس قوی باشه!!

عُمران نع عِمـران T_T خودتو مسخرههه کُن (ـ_ـ*) ب بـا بـا میگمممم >_<

هع اینقد پسر خوبیههه (: ..

قربونت عوجی موجییی *: ^_^ قویی باش ..

میگم دیه اگه فردا نیاد مجبورم بمونم .. فقد با کسی کار ندارم ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 47
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(01-05-2014، 18:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:32)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گروه لاشیادیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لُطف داری شُما که اینقدر رو راستی؟! :|

(01-05-2014، 18:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسـان اسمش عمرانه؟!V: خخ :| ببخشید ببخشید !!

مشتاقم بشمناسمش ^_^ حالا که اونم میاد بمون دیههه آیسان !!

فـدات خانومم (: من که تا الان با همش کنار اومدم بازم ادامه میدم (: آدم باس قوی باشه!!

عُمران نع عِمـران T_T خودتو مسخرههه کُن (ـ_ـ*) ب بـا بـا میگمممم >_<

هع اینقد پسر خوبیههه (: ..

قربونت عوجی موجییی *: ^_^ قویی باش ..

میگم دیه اگه فردا نیاد مجبورم بمونم .. فقد با کسی کار ندارم ..
بابا اسمش اینه.....
lash#
حالا شما سر یه "ی" داری چونه میزنی؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(01-05-2014، 18:30)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:23)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:22)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه جوری یه نفر رو نویسنده می کنن ؟ 
آیا من شرایطو دارم

آیا تو 9 موضوع داری؟

چی چیو 9 موضوع ؟؟

من امروز سوال کردم گفت 60 موضوع . مهم اونم پرُ بازدید .
خهتایعارنتبخت بلهههههههههههههههههههههههههه؟؟؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(01-05-2014، 18:35)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا اسمش اینه.....
lash#
حالا شما سر یه "ی" داری چونه میزنی؟

من چیزی گُفتم خُ !؟ :|

اصن از دهنم حرف اومـد بیرون؟! :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 47
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(01-05-2014، 18:35)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:30)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:23)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:22)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیا من شرایطو دارم

آیا تو 9 موضوع داری؟

چی چیو 9 موضوع ؟؟

14 صفحه......
میشه چندتا موضوع؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
سلام=ا
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، !~IмДи~! ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Blązing~Ŝtąr
(01-05-2014، 18:33)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:30)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:28)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:24)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:20)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی .

چشم .

هوووووی!

پســـره!

من اون موقع ها عکستو خواستم نداده بودی!

الــآن حقــــت نیس فحش بــآرت کنم؟؟؟

اون قدیمـا بود .. بعد اون من 2000 تا عکس تو خصوصی دادم . 20 تا تو تاپیـک عکس از خود و اتاق شخصی .
مــآشالله!
یه وقت کم نیاری!
ایمان حرسم بگیره،مثل اون روز جیغ میزنما!
البته جوری که دیگه گوش برات نمونه!

کم واس چی ؟ زیـاد اوردم ..

تکون میخـورم داداشمو صدا میکنم بیـآد ازم عکس بگیره .. از لطف من شده عکاس حرفه ای . AngelBig Grin

هومم...
به قول رشتیا:
من مرَقوربــان!
پسر ندیده بودم اینقدر خودشو تحویل بگیره!
فکر میکردم داداشم خیلی من مَرَقوربانه!
دیدم نع...
تو بد تری...
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(01-05-2014، 18:37)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام=ا

نـَفـَسی تـو چـقــد گــُلی |:

سَلـآم {:
 سپاس شده توسط *Nafas*
(01-05-2014، 18:36)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:35)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیا من شرایطو دارم

آیا تو 9 موضوع داری؟

چی چیو 9 موضوع ؟؟

14 صفحه......
میشه چندتا موضوع؟
میشه چن تا؟؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-05-2014، 18:37)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام=ا

نفسییییی تنفُسم ^_^ [!!]

سلـام (:
 سپاس شده توسط *Nafas*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 63 مهمان