امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(01-05-2014، 18:17)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه آیسان !! من تو و حرفات رو قبول دارم نفسم (:

فدات فاطییی جونم (: عاشقتم ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 42
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(01-05-2014، 18:15)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:11)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:10)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:03)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:02)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه همون ایمان ا:

ایمان شلوارتو جمع کن پارمیدا شلوارکش کرد انقد پاچتو جویید! |:
تـو چیکآر به دختره داری ؟ زشته پـاچـتو جویید چیه .. -__<)

از پاچه خواری خوشت میاد؟¿
Big Grin

من اصـلا پـاچه دوست ندارم .. من فقـط تو کله پـاچه زبـونشو + مغزشو میخورم . از پاچه بدم میـاد .
پَ بـِگـو {: مــَغز خـَر نـَخوردی {:
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(01-05-2014، 18:15)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:11)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:10)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:03)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:02)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه همون ایمان ا:

ایمان شلوارتو جمع کن پارمیدا شلوارکش کرد انقد پاچتو جویید! |:
تـو چیکآر به دختره داری ؟ زشته پـاچـتو جویید چیه .. -__<)

از پاچه خواری خوشت میاد؟¿
Big Grin

من اصـلا پـاچه دوست ندارم .. من فقـط تو کله پـاچه زبـونشو + مغزشو میخورم . از پاچه بدم میـاد .

اوووووووووق):
میــــخوری؟؟؟
زبــــــــــــون ؟؟؟؟
مغـــــز؟؟؟
یقـــه لباستو بیار؟؟؟؟
میخوام بالا بیارم):
(01-05-2014، 18:12)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:11)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:09)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هییییییییییییییییی مواظب حرف زدنت باشا من هی نمیخوام چیزی بگم
تو هی شرو میکنی من با هر کی دعوا کردم الان باش دوستم ولی مگه تو میذاری؟؟؟نمیخواد چیزی بگی دعوا درس میشه من دوس ندارم.

بیـخیـالش ...

دعـوا نداریم با کسی دنیا .

حآلـآ تو بیخیـآل شو . خب ؟
باشه باشه الان سلفمو کنترل میکنم ولی فقط به خاطر تو.
مرسی .

(01-05-2014، 18:13)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه جفت عکس آپلود که کردم که فکـــ نکنم دیده باشـید . . .

ولـی دلم نمیـاد بزارم . بچـه ها حسودن یه وقت منو چشم میکنن .Big GrinBig Grin

بده به خودم

چشم .
درود بر همگی
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 42
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
دروووووووووووووووووووووووووووود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(01-05-2014، 18:16)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـآی کــیـآ <: ^_^

هــــآی غزی^__^

میخوام بت بگم خــآله غزی^__^
(01-05-2014، 18:18)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:14)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه جفت عکس آپلود که کردم که فکـــ نکنم دیده باشـید . . .

ولـی دلم نمیـاد بزارم . بچـه ها حسودن یه وقت منو چشم میکنن .Big GrinBig Grin

هویج |:
کف کیر داری؟
Big Grin

شلغم گندیده .

کف کیر چیه ؟؟ آی ملـت بیـآید ببینید این بی شرم از من چه میخواهد .. Big Grin

بزنم لهت کنم؟
من نوشته بودم کف گیر
چرا نوشتمو عوض میکنی؟
>__<
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
سلام به صورتی ها....
سلام به آبی ها.....
سلام به قهوه ای هادیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
اِی خدا . یه کلمه گفت کله پآچه . باز اینا کله پاچه ی منو چسبیدن .

من بچه بودم نمیخوردم . الانم فقط زبـون میخورم .. زبـونش انقدر خوشمزس .. Big GrinTongue

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 45 مهمان