امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(01-05-2014، 18:13)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــــآی گــآیز(:

تو چرا از رو من تقلید میکنی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 41
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
آگهی
(01-05-2014، 18:13)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــــآی گــآیز(:

هلو ^_^
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(01-05-2014، 18:11)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:10)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:03)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:02)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:00)نقل قول: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاچه خوار |:
باشه همون ایمان ا:

ایمان شلوارتو جمع کن پارمیدا شلوارکش کرد انقد پاچتو جویید! |:
تـو چیکآر به دختره داری ؟ زشته پـاچـتو جویید چیه .. -__<)

از پاچه خواری خوشت میاد؟¿
Big Grin

من اصـلا پـاچه دوست ندارم .. من فقـط تو کله پـاچه زبـونشو + مغزشو میخورم . از پاچه بدم میـاد .
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(01-05-2014، 18:15)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:11)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:10)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:03)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:02)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه همون ایمان ا:

ایمان شلوارتو جمع کن پارمیدا شلوارکش کرد انقد پاچتو جویید! |:
تـو چیکآر به دختره داری ؟ زشته پـاچـتو جویید چیه .. -__<)

از پاچه خواری خوشت میاد؟¿
Big Grin

من اصـلا پـاچه دوست ندارم .. من فقـط تو کله پـاچه زبـونشو + مغزشو میخورم . از پاچه بدم میـاد .

اوغ
کله پاچه میخوری¿؟
ایییییییییی
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
هـآی کــیـآ <: ^_^
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(01-05-2014، 18:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافض ..

فاطی!؟ ..

تو هم فک میکنی من دارم الکی زر میزنم!؟

نه آیسان !! من تو و حرفات رو قبول دارم نفسم (:

(01-05-2014، 18:14)Blązing~Ŝtąr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ^_^
هـدیـهــ^_^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Blązing~Ŝtąr
(01-05-2014، 18:14)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــــآی گــآیز(:

تو چرا از رو من تقلید میکنی؟
بــــله؟؟؟؟

تو؟؟؟؟

چــــرا بایـــد از تـــو تقلیــــد کنـــــم؟؟؟؟

ایــــن اســــتایل ســـلام همیشــــگی منـــه|:
جیغغغغغغغغغ فاطییییییییی قراره عمران بیاددددد ^_^ وییییییییی :|

شوک بُزُرگی بوددددددددددد ^_^

من فک نمیکردم بیاد :|

فک میکردم داره الکی میگه بهم ولی واقعنییی عمران داره میاددددددددد ^_^

هیمممم داره روزای خوبم برمیگرده ینی ؟! :|

هی هی Happy ^_^

راستی فاطی چیشُد!؟ ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 41
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-05-2014، 18:14)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه جفت عکس آپلود که کردم که فکـــ نکنم دیده باشـید . . .

ولـی دلم نمیـاد بزارم . بچـه ها حسودن یه وقت منو چشم میکنن .Big GrinBig Grin

هویج |:
کف کیر داری؟
Big Grin

شلغم گندیده .

کف کیر چیه ؟؟ آی ملـت بیـآید ببینید این بی شرم از من چه میخواهد .. Big Grin
یه پیشنهاد این فیلم توآیلایت و حتمـــــــــــــــــــــــــــــــا ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 41
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 47 مهمان