امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(01-05-2014، 18:02)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:00)نقل قول: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 17:58)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان خوشت اومد؟
اقا نویسنده؟):

پاچه خوار |:
باشه همون ایمان ا:

دیدی بچـه ها چقدر حسودن ؟!
آگهی
(01-05-2014، 18:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:03)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نَ ایـن کِ ـتو زِر نمــیزَدی !؟ {:

یـادت مـیاد گـُفــتی خـُدافــِس تـآ تـآبسون !؟ {:

وَلـی بـآس اومــَدی !؟ {:

آیسـآن اینـطوری نــی {: دوس دآشــته بـآشه مــیاد -_-

بِ تُ چِ |: ولــی تو خـَرخونی بـآس بـشینی پـآی دَرســِت .-.

مـَن چـی گـُفــتَم !؟ |:

فدات خانومی .. ب قول یکی از دوستان قلب قلب قلب (:

(01-05-2014، 18:04)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله؟¿

تُ عاشق کسی شُدی که دوست نداره!؟ :|

آری |:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
خدافض ..
 سپاس شده توسط [ niki ]
هییییییییییییییییی مواظب حرف زدنت باشا من هی نمیخوام چیزی بگم تو هی شرو میکنی من با هر کی دعوا کردم الان باش دوستم ولی مگه تو میذاری؟؟؟نمیخواد چیزی بگی دعوا درس میشه من دوس ندارم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 39
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(01-05-2014، 18:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافض ..

حالا تشریف داشتین |:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-05-2014، 18:03)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:02)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:00)نقل قول: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 17:58)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان خوشت اومد؟
اقا نویسنده؟):

پاچه خوار |:
باشه همون ایمان ا:

ایمان شلوارتو جمع کن پارمیدا شلوارکش کرد انقد پاچتو جویید! |:
تـو چیکآر به دختره داری ؟ زشته پـاچـتو جویید چیه .. -__<)
(01-05-2014، 18:09)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافض ..

حالا تشریف داشتین |:
بیکارم آخه ._.

چایی دارید بمونم :|
 سپاس شده توسط [ niki ]
(01-05-2014، 18:09)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هییییییییییییییییی مواظب حرف زدنت باشا من هی نمیخوام چیزی بگم تو هی شرو میکنی من با هر کی دعوا کردم الان باش دوستم ولی مگه تو میذاری؟؟؟نمیخواد چیزی بگی دعوا درس میشه من دوس ندارم.

بیـخیـالش ...

دعـوا نداریم با کسی دنیا .

حآلـآ تو بیخیـآل شو . خب ؟
(01-05-2014، 18:10)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:03)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان خوشت اومد؟
اقا نویسنده؟):

پاچه خوار |:
باشه همون ایمان ا:

ایمان شلوارتو جمع کن پارمیدا شلوارکش کرد انقد پاچتو جویید! |:
تـو چیکآر به دختره داری ؟ زشته پـاچـتو جویید چیه .. -__<)

از پاچه خواری خوشت میاد؟¿
Big Grin
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
دوست دارم !! :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 53 مهمان