امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(01-05-2014، 17:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 17:47)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان^-^
میدونستم^-^

چیر میدونستی!؟ ..

پروفایلمو بخون .. ): من فقد تا فـردا هسم رژی ..

بعدش از ساعت 4 ب بعد از دستم راحت میشین ..

من اگه بیام .. با هیشکی حرف نمیزنم پیام خصوصیم رو هم غیر فعال میکُنم ..

اصن دیگه نمیام گفتگو ..

من ی دُختر خیلیی خیلی خیلی عنی هستم >_<

کسی از من خُوشش نمیـاد (ـ_ـ*)

من اینطوری نبودم .. اصلـا .. من دلم میخواد بشم همون آیسـان دومی که سگ اخلـاق بود و ب کسی محل نمیداد ..

ولی با خاطر اون خودمو کوچیک کردم .. شُدم آیسان جدیدی که هم سگ اخلـاقه هم دلسوز و هم احساسی ..

من احساسی نبودم من اینقد خودمو کوچیک نمیکردم .. همیشه میگفتم منو خیلی ها دوست دارن

ولی دیگه اینطوری فک نمیکُنم ..

مسنتظرم بیاد بهم بگه منم دوست دارم .. ولی اون الـان عاشق یکی دیگس ..

رژی .. همیشه اونایی رو که عش مجازی داشتن مسخره میکردم .. ولی سَرَم اومـده .. ):

دوساله که سَرَم اومده .. نمیدونم باهاش چیکار کُنم ..

برا همین میخوام برم که از دستم راحت شین ..

یچی بگم ؟¿

(01-05-2014، 17:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 17:49)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان ¿؟
BIG LIKE

بابته!؟ ..

پ.خ
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
آگهی
(01-05-2014، 17:53)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یچی بگم ؟¿

بفرمایید .. هرچی میخوای بگو ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 36
6 تا پ.خ؟! O_o سیل اومده؟! |:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(01-05-2014، 17:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 17:51)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 17:47)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 17:43)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 17:42)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقـد مسخـره .
چی مسخره اقا نویسنده؟

رفتیـم با دوستام پـارکـــ تا بـا دخـتره تلفنی صحبت کنم ..

همزمان که داشتیم حرف میزدم یکی اومـد نآزِ ناز . دیدم یه پسره دورش میچرخه . رفتیم شمـاره بدیم یه داستـانی شد ک . دعـوا افتـادیم دمـاغ پسره رو اوردن پـایین .

من که رفتم باش صحبـت کنم دیدم دوستام مثه وحشی ها دارن داداشه رو کتک میزنن .

منم خجـالت کشیدم جلو دختره بدون دوستام مـوتورو گرفتم اومدم خـونه . . .

زنـگ زدن فک کردیم داره تو رو دعوا میکنه زدیمش . منم گفتم اون خاطر بخوره تو سرتون و قطع کردم .

خدایی تو سرت مغز داری ¿؟ .-.
ارع ولـی قلبم بزرگ تر از مغزمه . بالای 10 نفرم ظرفیـت داره .. جون تو .

نَ بـآوو مـَغز خـَر خـورده جــون تُ |:
(01-05-2014، 17:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 17:53)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یچی بگم ؟¿

بفرمایید .. هرچی میخوای بگو ..

عشق مجازی¿؟
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
کی مُرده؟؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]

پ.خ

چیگُفتم توش یادم نی ؟! :|

ول کُن -_- (ـ_ـ*)
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 36
ایسـان بـآ دُنیـا دعـوا کردی ؟ ؟ ؟

بچه ها این زیآد زر میـزنه ولی باز میـاد . . .
(01-05-2014، 17:54)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 17:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 17:51)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 17:47)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 17:43)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی مسخره اقا نویسنده؟

رفتیـم با دوستام پـارکـــ تا بـا دخـتره تلفنی صحبت کنم ..

همزمان که داشتیم حرف میزدم یکی اومـد نآزِ ناز . دیدم یه پسره دورش میچرخه . رفتیم شمـاره بدیم یه داستـانی شد ک . دعـوا افتـادیم دمـاغ پسره رو اوردن پـایین .

من که رفتم باش صحبـت کنم دیدم دوستام مثه وحشی ها دارن داداشه رو کتک میزنن .

منم خجـالت کشیدم جلو دختره بدون دوستام مـوتورو گرفتم اومدم خـونه . . .

زنـگ زدن فک کردیم داره تو رو دعوا میکنه زدیمش . منم گفتم اون خاطر بخوره تو سرتون و قطع کردم .

خدایی تو سرت مغز داری ¿؟ .-.
ارع ولـی قلبم بزرگ تر از مغزمه . بالای 10 نفرم ظرفیـت داره .. جون تو .

نَ بـآوو مـَغز خـَر خـورده جــون تُ |:

میشه جون منو قسم نخورین؟
مگه علف خرسه؟ >__<
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(01-05-2014، 17:55)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی مُرده؟؟

|: بـآس کـَســی بـِمــیرع !؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 120 مهمان