امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

بچه ها من برم بگم کی مدیرای ازمایشی و ثابت انتخاب میشن
ینی عوض میشن
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 17

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، رکسانا h/2
آگهی
(01-05-2014، 15:51)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:48)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:46)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن همه موضوعاتو سپاس بدم؟
ماشالله چه قدر عاشق کره یاست!

الکی نوینسده کره نبودم که ^_^

تازه احتمال دارع باز برگردم به رنگ قبلیم ^_^
من میرم با چن تا مدیر حرف میزنم
منم مث تو ولی تاریخ
تاریخHeart
گردشگری:hiccp:
خیلی پاستوریزه نیستی ؟
 سپاس شده توسط رکسانا h/2
(01-05-2014، 15:53)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:51)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:49)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:48)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمانی کوش دوباره؟

فآآز سعدی ورش داشته دارع برا من شعر میسازه (:

خخخخخخخخخخ.تکستمو دیدی آیا؟

نع |:

ببینش...تنهام میفهمی؟بی تو هیچم///نبوده هیچکس و هیچ چیز آره بیشم///تنهام میفهمی؟صدامو داری؟///صدامو داری؟دارم داد میزنم روزگاری///فریادم میرسه به اون بالا ها ///به اون خدایی که میگه تویی بی من تنها///آره شاید تو نباشی هیچوقت پیشم///ولی اینو بدون بدون تو تنها نمیشم/////////////
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط رکسانا h/2
هنگام ی جوریه
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط رکسانا h/2 ، Dead Silence
(01-05-2014، 15:50)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:49)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:46)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی {!!}

نیکی !!

دارم از خوشحالی پرپر میزنم ^_^

چرا ؟ |:

در مورد جی کیه ^_^

وللش تو خوبیع ؟

یه دلیل دیگشم تویی ^0^

بعد از قرن ها دارم باهات می حرف !!

هع...
زحمت نکشین دوستان
انقد تحویل نگیرین
34 تا آدم تو لیست دوستامن فقط هلن باید تحویل بگیره !
خدافظ
Dodgy
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط رکسانا h/2 ، ツClas$i☪ J☯ ツ
هیشکی نی؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MADE IN AM
(01-05-2014، 15:53)رکسانا h/2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:46)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام هنگامه>__<

اسمت سخته نمیشه مخففش کرد^___-

هنگـام @

مـآمـآن ملـی ! مامان مـلی هنگـآم (=

ملیتـآ مـآماـنمـ, اون رُکـی ک دیـروز بـود آبجیـمـ, ؛ عرفـآن هـَم بـآبـآم ^ـ^

یکی هـَم هـ ک هـنو نیـومـده ! اـونم مـآمـآنبزرگـمـ, .. !! =/

مرضیه تو که میدونی منظورم از اسم مخففم چیه پس نزار بگم.از اون اسم بیزارم.

از اسم هنگامه بیزآری ؟ -_-

چـرآ ؟ -_-

اسـم به ایـن قشـنگـی -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(01-05-2014، 15:54)...Sogand♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآمــــ

عشخم ♥

تو گفتگو میومدی ما نمیدونستیم ؟ ^_^
(01-05-2014، 15:54)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:50)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:49)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:46)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی {!!}

نیکی !!

دارم از خوشحالی پرپر میزنم ^_^

چرا ؟ |:

در مورد جی کیه ^_^

وللش تو خوبیع ؟

یه دلیل دیگشم تویی ^0^

بعد از قرن ها دارم باهات می حرف !!

هع...
زحمت نکشین دوستان
انقد تحویل نگیرین
34 تا آدم تو لیست دوستامن فقط هلن باید تحویل بگیره !
خدافظ
Dodgy
نیکی من هی حالتو میپرسماDodgy
(01-05-2014، 15:54)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنگام ی جوریه

آرعـ -_-

بـآ هرکسی گـرمـ نمیگیره -__-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 51 مهمان