امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

نقل قول: فاطییی من از آواتـارت میترسم S: .. چشاشو نیگـا -_-
بـخـاطر همین خفناک بودنش من گذاشتمش دیههه ^_^ دوسش دارم -_- 

(29-04-2014، 21:41)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی این مایلی شبی سگ شدع^_^

آره دیقـا !! :| چشماش ترسناکه^_^
 سپاس شده توسط pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
مورچه هم از تُ مُتنفره ستی (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 88
 سپاس شده توسط pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(29-04-2014، 21:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو من میدونم واسع همین هروقت میان سراغم گازم میگیرن -_-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 88

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
خُ امتحان میکُنیم :| ..

هیشکی ب من سپاس نمیده وایییی هوممم (ـ_ـ*) ..

[فقد برا فاطی عملیه :| رو من عملی نمیشهه -_-]
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 88
 سپاس شده توسط pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
خونه ی مـا مورچـه زیاد داره -__- 

یـه بـار سـرمـو تکون دادم مورچه افتاد از سرم -ــ-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady
(29-04-2014، 21:47)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 21:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بچه بودم این مورچه گُنده هارو برمیداشتم میذاشتم رو دستم بعد وقتی گاز میگرفتن میخندیدم :|

اُسکل بودممم -_- من بچه بودم برگ هم خوردم خخ (:

خواهر دوست من سوسک خورده :| سوسک مُرده پُشت پُشتیی -_-
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady
(29-04-2014، 21:45)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فاطییی من از آواتـارت میترسم S: .. چشاشو نیگـا -_-
بـخـاطر همین خفناک بودنش من گذاشتمش دیههه ^_^ دوسش دارم -_- 

(29-04-2014، 21:41)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی این مایلی شبی سگ شدع^_^

آره دیقـا !! :| چشماش ترسناکه^_^

خیلی دوسش دارم^_^

(29-04-2014، 21:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 21:47)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بچه بودم این مورچه گُنده هارو برمیداشتم میذاشتم رو دستم بعد وقتی گاز میگرفتن میخندیدم :|

اُسکل بودممم -_- من بچه بودم برگ هم خوردم خخ (:

خواهر دوست من سوسک خورده :| سوسک مُرده پُشت پُشتیی -_-
وووی من کوچیک بودم اصن ازشون نمیترسیدم ولی الان ایشش چندشم میشع و متنفرم ازشون>_<

(29-04-2014، 21:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونه ی مـا مورچـه زیاد داره -__- 

یـه بـار سـرمـو تکون دادم مورچه افتاد از سرم -ــ-

ما از این مورچه بال دار ها تو خونمون هس نمیدونم از کجا میان -_-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سلام:|
(29-04-2014، 21:49)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وووی من کوچیک بودم اصن ازشون نمیترسیدم ولی الان ایشش چندشم میشع و متنفرم ازشون>_<

ما از این مورچه بال دار ها تو خونمون هس نمیدونم از کجا میان -_-

خخ من دوسشون دارمم غذاهاشونو از رو کولشون بر میدارم میزارم رو لونه شون :| ..

ما تُ خونمو از این حشره هایی که ریزن و بد نیش میزنن هس -_-
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady
(29-04-2014، 21:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُ امتحان میکُنیم :| ..

هیشکی ب من سپاس نمیده وایییی هوممم (ـ_ـ*) ..

[فقد برا فاطی عملیه :| رو من عملی نمیشهه -_-]

ای متقلـب !! V:

مـا تـو خـونـمـون یـه گـودزیـلـا هشتادی داریـم از هـمـه ی ایـنـا بدتره |:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان