امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

(29-04-2014، 16:34)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:32)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا
کیانا
رکی
فاطی
و.......
سلام=)

این دختر که ارسال داده با تموم اخلاقش چه بد چه خوب عشق منه -_-
عخشی^-*
 سپاس شده توسط First Star
آگهی
(29-04-2014، 16:32)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا
کیانا
رکی
فاطی
و.......
سلام=)
رژی کصافت ..! ^_^
دلم برات تنگولیده بود ..! :*

(29-04-2014، 16:33)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یتعنی طرف کی می تونه باشه ..؟! 0.0

مستر ایکس (;
X ..?! 0_0
فاطی تو میدونی ایکس یعنی چی ..؟! |:
(29-04-2014، 16:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این پست به بـعـد هر کی فـاز افسردگی برش داره و شِــر بگه صابر رو محروم میکنم -_- !!

|: ؟!

با همتونم همتون (!!)

نوموخــــــــــــــــــآآم
cry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 39
(29-04-2014، 16:31)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :‌ )))

خوفيد ؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا اسم همه عوض شده :‌||||||||||||||

هر كي منو ميشناسه دستش بالا !

به خدا جواب سلاممو نديد حلالتون نميكنم ! >______<

شوما؟! O_-
[/quote]

من تو رو ميشناسم ؟؟؟؟؟
فاطي اسمت چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خخخخخخ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(29-04-2014، 16:35)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:32)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:31)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوفيد ؟؟؟؟؟؟؟؟

به خدا جواب سلاممو نديد حلالتون نميكنم ! >______<

هـــآی؟

منم»»»kiana.m

اااااااااااااااااااااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه عجب :||||||||
اصن تو رو يادم نبود :|
ميگم زنده اي ؟؟؟؟؟؟؟؟ يا روحت اومده فلش ؟؟؟؟؟؟؟؟‌0_____o

مگه من مرده بودم؟؟|:
رژی آواتـارت شبیه منه ^_^ ینی ی خورده :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 39
گـایز لویی رو دیدید تازگیا؟!-_- که پیشونیش خط افتاده موهاش کم پشت .. |: جدیه -_- !!

خیلیییی زشت شده بود تو یو اند آی ^_^ :/

پـارتی میگیرید جای منم خالی بزارید من تو این مراسم های شیطانی حضور پیدا نمیکنم ! Angel

+ ینی رژی به من سلام کرد؟! رژی آدم که با عقده هایی مث من نباس حرف بزنه (:

خب دیگه درس و درس و درس !! خدافظ ..

+ بلی رکیی ^_- یه ایکس ^_^ دو تا ایکس :* سه تا ایکس .. :/
 سپاس شده توسط Thyme ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †

خوفيد ؟؟؟؟؟؟؟؟

به خدا جواب سلاممو  نديد حلالتون نميكنم ! >______<

AVA JOON قبلیـــــــــــ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 39
(29-04-2014، 16:36)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:34)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا
کیانا
رکی
فاطی
و.......
سلام=)

این دختر که ارسال داده با تموم اخلاقش چه بد چه خوب عشق منه -_-
عخشی^-*

خوبی؟ ^_^
(29-04-2014، 16:35)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:27)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:25)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوره ..!<:
تو پروفایلتم میآیم ذوق مرگ شی ..! ^.^
بزار ببینم دیگهه اسمش تو آخرین بازدیدام نی..

نه امنه-_- میتونید بیاید !! (:
یتعنی طرف کی می تونه باشه ..؟! 0.0

(29-04-2014، 16:28)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکســــــــــآنا جونم خوبیـــــــــ؟
دلم واست تنگــــــ شده بود ...
چه خبــــــــر ؟
=)
مرسی ..! |:
مرسی ..! |:
مرسی ..! |:
عروسیه رهبر ..! {:
شــومــآ ..؟! :|

هیمـــــــــم
آوام دیخه !!
آلزیمـــــــر گرفدی تووع ؟؟
=)
آوآ ..! ^_^
سلام عشقی ..! (:
خوبی ..؟! <:
منم دلم برات تنگ شده بود ..! {:
گمت کرده بودم ..! :|
 سپاس شده توسط Thyme

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان