امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

(29-04-2014، 15:21)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیـگه مُـطمئن شــُدم معلـم عربــیمون تعادل روحــی نداره -_-
دیگه سعی میکنم دور و وَرش نــگردم .. واگــیر داره .. :|
معلم عربی ما عشقه البته اخلاقش ..! ^_^

(29-04-2014، 15:21)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان من ازت انتظار همچین حرفی رو نداشتم.همین کیانا و غزل شاهدن من اگه مدیرم بشم خودمو نمیگیرم.
اون همه جون کندم پست گذاشتم حق نداشتم بعد دو سال نویسنده شم؟الانم اومده بودم با نورا صحبت کنم که اگه بخواد من میتونم به صابر بگم جامو با نورا عوض کنه چون اونم به هر حال زحمت کشیده بود.
رآس میگه این پسر خوبیه ..! -.-
مدیر کُل هم شه اخلاقش عوض نمیشه ..! -.-

(29-04-2014، 15:21)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:19)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:14)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...
سلام عشقم ..! ^_^
خوبی ..؟! {:
خوبم ..؟! (:

خوبم عشخی^_^
میدونم خوبی تو^_-
خداروشکر*__^
حوصلم سررفته بیام خونتون؟@__@
بیـــآ ..! (:
مـیــشــه بـعـدش بـپـیـچـونـیـم بـریـم بیــرون پـســر بـآزی ..؟!  :4chs:
Angel
 سپاس شده توسط pink lady ، ×ThundeRBolT× ، DONT BE LAZY
آگهی
فــاطمه !؟ -____-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×ThundeRBolT×
(29-04-2014، 15:27)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:21)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:21)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان من ازت انتظار همچین حرفی رو نداشتم.همین کیانا و غزل شاهدن من اگه مدیرم بشم خودمو نمیگیرم.
اون همه جون کندم پست گذاشتم حق نداشتم بعد دو سال نویسنده شم؟الانم اومده بودم با نورا صحبت کنم که اگه بخواد من میتونم به صابر بگم جامو با نورا عوض کنه چون اونم به هر حال زحمت کشیده بود.
رآس میگه این پسر خوبیه ..! -.-
مدیر کُل هم شه اخلاقش عوض نمیشه ..! -.-

(29-04-2014، 15:21)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:19)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:14)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...
سلام عشقم ..! ^_^
خوبی ..؟! {:
خوبم ..؟! (:

خوبم عشخی^_^
میدونم خوبی تو^_-
خداروشکر*__^
حوصلم سررفته بیام خونتون؟@__@
بیـــآ ..! (:
مـیــشــه بـعـدش بـپـیـچـونـیـم بـریـم بیــرون پـســر بـآزی ..؟!  :4chs:
Angel
همون اول میام دنبالت بریم پسر بازی^_^
قبول؟
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 27

سپاس شده توسط DONT BE LAZY ، ×ThundeRBolT× ، † αƖιєη †
(29-04-2014، 15:24)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیـآنـآ |: آیســی رآس مـیگـهـ |:

مــنظورش چــند نــفر هــَ -_-

بـآتو شـآید نـی |:

مــن اخــلــآق *ــونی  رو تـو نمـیبینم -_-

رهـآ دآرع -_-
هآآآآآآآآآآآآآآآآع؟!
1 بآر دیــــــــگه××××Angry
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(29-04-2014، 15:27)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــاطمه !؟ -____-

منو میگـی سـارا ؟! ..
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Magical Girl
(29-04-2014، 15:26)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:22)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عُقده نویسنده شُدن ندارم ..

هرکی نویسنده شُده .. هم اخلـاقش *ـونی شُد .. همه خودشو بالا فرض کرد هع بیچاره خبر نداره بُز کوهی هم همون بالاها سیر میکُنه ..

آقا اصن نویسنده شُدن جُز رنگ عوض کردن چیزی نی ..

هرکی نویسنده شُده *ـن شُده ..

ب والـلّـه .. :|

خیــــلی ممنون|:
من *نــــم شدم؟
اخلــآق من *ــــونی شده؟
یه بلانسبتی...
اخه بزار دوساعت بگذره لااقل بعد بهم فحش بده!>.<

تـــو نویسـنده شـدی ؟؟؟؟؟

اگـه یکـم عـادل بـودن . الـان آیسـان بود مدیـر . مـنم 100% نویسـنده بـودم ..

خـودمونو جـِـر دادیـم هیچی نـشد . دیگـه بیخـیآلشمـ ..

حـآلـآ اینـآ ...

خو من مگه گفتم ایسان نویسندگی حقش نی؟؟؟
خو من چی کار کنم؟
شاید مدیرا صلاح ندیدن!
میخواین،من ایسانو به صابر پیشنهاد میدم!
بعدش،شما؟؟؟
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، DONT BE LAZY
خدانگهدار
-_-
آیسان خانوم امیدوارم همیشه تو زندگیت موفق باشی -_-
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 27
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(29-04-2014، 15:27)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جز اخلاق دیـه چیش میتونس عشق بـاشه؟ :|

شانس نداریم که .. وختی خُـداشت شانس میداد من خوآب بــودم ! -___-

(29-04-2014، 15:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:27)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــاطمه !؟ -____-

منو میگـی سـارا ؟! ..

ایهیم -_-
چــرا سکوت اختیــآر کردی؟ -_-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(29-04-2014، 15:26)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـــو نویسـنده شـدی ؟؟؟؟؟

اگـه یکـم عـادل بـودن . الـان آیسـان بود مدیـر . مـنم 100% نویسـنده بـودم ..

خـودمونو جـِـر دادیـم هیچی نـشد . دیگـه بیخـیآلشمـ ..

حـآلـآ اینـآ ...

ببین اینقد خودشونو بالا فرض کردن کِ حرفای منو ب خودشون گرفتن هع ..

ب خودشون شک دارن .. میگن هرکی در داد خودش خبر داد .. اینا دارن تغییر میکُنن میلانن که چرا این حرفارو بهم گُفتی -_-

من مُدیر بودنم بخوره تُ سرم ..

ب صابر میگم منکه فعالیت کردم .. گسفت نع هیچ موضوعی ندادی .. بعد که بهش گُفتم موضوع زدم اینا ..

دیگه جواب نداد ..هع ..

اصن *ـس خوارش .. گور باباش .. بیخ ریش صاحبش ..

اصن مُبارک خیلی ـهـا .. مارو سَ نَ نَ !؟ ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 27
 سپاس شده توسط DONT BE LAZY
همون اول میام دنبالت بریم پسر بازی^_^

هـِـن ؟

من فـکـ میکـردم فقـط مـآ ( پسـرآ ) میریم دختـر بآزی !!!
 سپاس شده توسط Magical Girl ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان