27-04-2014، 20:45
بعضی وقتا
اتفاقای خوب انقد دیر میفتن که
باید نگاه به آسمون کرد و گفت :
وقتش گذشته مال خودت
اتفاقای خوب انقد دیر میفتن که
باید نگاه به آسمون کرد و گفت :
وقتش گذشته مال خودت
|
<×♣بُغــ~ــضِ قَلـَ♥ــم نــُ×ــسخه ِ ✘ ωــہ × 3 ✘ ♣ ×> |
||||||||||||||
27-04-2014، 20:45
بعضی وقتا
اتفاقای خوب انقد دیر میفتن که باید نگاه به آسمون کرد و گفت : وقتش گذشته مال خودت
27-04-2014، 20:47
بامن لج نڪنـــ بغض نفهمـــ!
این ڪـــ פֿـوבت رو گوشـہ ے گلو قایمـــ ڪنیـــ چیزیـــ رو عوض نمیڪنهـــ! بلاخرـہ یا اشڪـــ مے شیــــ توے چشامـــ یا عقــבـہ توے בلمــــ!!!
27-04-2014، 20:48
من...
دلم خیلی چیزها میخواست... امــــــــا دیگر مهم نیست !
27-04-2014، 20:48
تو نِمے دانے وَقتے ،
چِشمانَتـــ غَمگينَند .. وَقتے صِدايتــ آهنگ هَميشگے اَش رآ نـَدارَد .. گاه کـہ غمـِ عالمـ در دِلَت جاے مے گيـرد .. اَز هَمـہ ے دُنيـا گِرفتـہ اَستــ .. چـہ دردے مے کِشَمـ ! مے خواهَمـ يِکبآره تَمآمـِ هَستے رآ بـہ آتَش بِکشَمـ .. تَمامـِ دُنيـا رآ بَر هَم ريزَمـ .. تو چـہ مے دانے ؟ چـہ دَردے دارَد .. غَمـِ چِشمانَتــ رآ ديدَن ! نمے خواهمـ .. نمے خواهَمـ دنيايے رآ کـہ همـہ ے هستےِ مَن دَر آن ؛ يکــ لَحظـہ آرامِش نَدارَد ! .. روزے کـہ گُلِ خَنده روے لَبانَت بِشکُفـد .. بِهتَريـن و شيرين تَرين ؛ لَحظـہ ے زِندِگے مَن اَستــ .. عِشقِ مَن ! مَن هَمه اَمـ رآ بآ تو مے خواهَم .. زِندِگے بدونِ تو و لَبخَندتــ ، بَرايَمـ پوچ اَستــ. .. اين لَحظآتــِ خوشبَختے رآ اَز مَن مَگيــر ! کـہ تَمآمـِ مَن بـہ تو وآبَستـہ اَستــ وَ تَنهآ تو د َليلِ بودَنمـ هستے ..
27-04-2014، 20:52
گریه میکنم
و از این میترسم که بی تو زیاد زنده بمانم
27-04-2014، 21:13
قـــــوی ترین مـــردان جهان
پستچــــی ها هستند … که نمیدانند چه حجــــم عظیمی از درد و اندوه را با خــــود حمل میکنند ! از آنهــــا قوی تر … تویـــی ! که میتوانی تنـــــها با چند کلمه کمــــر مرا بشکنی !!
28-04-2014، 4:39
اینـــــــجا زمیـــنــ اســتـــ، زمیـــــنــ گــــرد اسـتـــ
تویـــــیـــ کهــ مـــرا دور زدیــــــ فــــــردا بهــ خودمـــ خواهـیـــ رسیــــد حالـــــ و روزتــــ دیــــدنیســـتـــ
28-04-2014، 4:54
همچی ازونجا شروع شد که خدا یه شوخی بد موقع با قلبم کرد!
28-04-2014، 23:18
فرو ریخته ام
جای بگیر
کنارِ حضوری مضطرب
در آغوش بگیر
آخرین بازمانده ی قلعه ی اعتماد را
آرام کن
دیوانهای را که از درک بودنش
در خود تشنج میکند
از فتحِ نور شکست خورده ام
در این تاریک خانه ی پر تشویش
کنارم بمان
صبور باش
دردم را با شتاب نخوان
این شعر از جهنمی
به نام من
گذشته است..
29-04-2014، 11:42
چــه دلمـــان بخواهــد ،
چـه دلمـــان نخواهــد ، " خـــدا " يکــــ وقتــــــ هايــي ، خــودش نمي خواهــــد ، مــا چيــزي را کــه ، دلمـــان مي خواهــد ، را داشتــه باشيمـــــ ..
| ||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|