26-04-2014، 21:15
نتایج بررسی گروهی از محققان دانشگاه واشنگتن و هاروارد نشان میدهد: مصرف مرتب ماهی که سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند، میتواند طول عمر فرد را افزایش دهد.
ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است که برای سلامتی مغز و کاهش التهاب آن و سیستم قلب و عروق ضروری است.
این اولین مطالعه است که میزان مصرف ماهی و ارتباط آن با میزان مرگ و میر را بررسی میکند.
نتایج این بررسی نشان میدهد افرادی که میزان اسیدهای چرب خونشان بالاست، به طور متوسط 2.2 سال طولانیتر از افراد دیگر زندگی میکنند.