امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

(11-04-2014، 12:48)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخی ملی بدبخت بیچاره -_-
زندگی سیاه -_-
بسیار بدبخت-_-
خعلی خعلی بدبخت-_-

اصن بدبخت تر از من تو این دنیا نیع-_____-
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

آگهی
(11-04-2014، 12:47)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جــیــــــــــــــــــــــــــــــــغ..! |:
اییش-_-
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(11-04-2014، 12:47)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 12:46)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیتــی ^_^
مرسی فـآطی ! -__-
راس 5 مین دگ باید برم -__-

عع!
چراع پَ ؟! :|

درس درس درس ... |:
شنبه 6 تا امتحـآن
فک کن من چقد بدبختم|:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(11-04-2014، 12:48)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخی ملی بدبخت بیچاره -_-
زندگی سیاه -_-
بسیار بدبخت-_-
خعلی خعلی بدبخت-_-

من خودم کافیم براش! -_-
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 162
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(11-04-2014، 12:48)ღ♥ღویراღ♥ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخر برای 100بار
صب بخیرExclamation
س.....دستان گلمBig Grin
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ✘v!☻lent girl✘
(11-04-2014، 12:49)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخی ملی بدبخت بیچاره -_-
زندگی سیاه -_-
بسیار بدبخت-_-
خعلی خعلی بدبخت-_-

یکی هس-_-
(11-04-2014، 12:49)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 12:47)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 12:46)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیتــی ^_^
مرسی فـآطی ! -__-
راس 5 مین دگ باید برم -__-

عع!
چراع پَ ؟! :|

درس درس درس ... |:
شنبه 6 تا امتحـآن
فک کن من چقد بدبختم|:
بی چارع! 0_0
بعدا در چه مدت زمانی می تونی بدیشون ؟؟؟ 0_0
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 162
 سپاس شده توسط Dead Silence
(11-04-2014، 12:48)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قضیه چیه ؟؟
فکر بدی در سر دارید ؟؟؟

دختره ی نکبت من اصن کاریش ندارم

دومین باره تو حرفای من فضولی می کنه

خانوم عاشق پیشه تشریف دارن

(11-04-2014، 12:48)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیتــآ دیشب شارژم تمـوم شــد نتــونستم جوابتو بدم cry girl

اشال ندارع

من فکر کردم خوابیدی

(11-04-2014، 12:50)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 12:49)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخی ملی بدبخت بیچاره -_-
زندگی سیاه -_-
بسیار بدبخت-_-
خعلی خعلی بدبخت-_-

یکی هس-_-

اون خودمم
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Dead Silence
(11-04-2014، 12:48)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 12:47)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جــیــــــــــــــــــــــــــــــــغ..! |:

فریـــــــــــــــاد>______<

دآد ..! |:
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان