امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

(11-04-2014، 10:05)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 10:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 9:59)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ(:
حتما تلسم شدی|=
به خاطر اینه که باید همه رو به تاپیکات دعوت کنی
من الان میام به تاپیکات سر میزنم^_^

چـیـزی هم نـداره تاپیکام

فقط وان دی و پنج ثانیه از تابستون و مایلی و کتیه!

قـربون دستت!

آره قبلنا حوصله داشتم دعوت میکردم دوستامو ولی چن وخته ندارم

نبینم غمتو فاطی جونم مگه من مردم الان میرم همرو بازدید میکنم سپاس هم میدم [:

هـع فـدای تـو

تـچـکـر فـراوون!!

مـرسـی
آگهی
سلام-_-
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(11-04-2014، 10:06)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 10:05)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 10:01)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 10:00)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 9:58)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتما میخوای من دختر بزارم|:

آره 14k

جوابه منو بده تو بمیری هیچی نمیشه فقط از جمعیت فلشخور و جهان یکی کم میشه |:
عکس دختر یا اسم دختر؟

نمیگم|:

آواتارت این باشه ---> گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 139

نام کاربریتم خودم به آقا صابر میگم بزار کوکب خانوم |:

به هم میان [:
باشه.

بیا(ویرایش شد)
:4chs:

من ارسالتو قبل ویرایش ندیدم عاغا |:
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(11-04-2014، 10:08)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام-_-

عـلـیـک!!
 سپاس شده توسط ☆★ super star★☆
(11-04-2014، 10:09)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 10:06)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 10:01)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 10:00)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره 14k

جوابه منو بده تو بمیری هیچی نمیشه فقط از جمعیت فلشخور و جهان یکی کم میشه |:
عکس دختر یا اسم دختر؟

نمیگم|:

به هم میان [:
باشه.

بیا(ویرایش شد)

(ویرایش شد.)

ببین|:
 سپاس شده توسط First Star
دافظ-_-
(11-04-2014، 10:10)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 10:09)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس دختر یا اسم دختر؟

نمیگم|:

به هم میان [:
باشه.

بیا(ویرایش شد)

|:
نچ نچ نچ وای این کارا از تو بعید بود وای وای وای |:

به مامانت میگم -__-

الان مکالمه ی من با مامانت رو ببین |: :

الو شما مامان محسنید ؟ :4chs:

بله خودمم |:

خوشبختم بریم سر اصل مطلب -__-

بفرمایید |:

این پسره شما تربیت کردید واقعا که از شما بعید بود .__.

خودم ادبش میکنم :4chs:

خیلی ممنون خدافس :|

خدافس شما

بووووق بووووق (تماس قطع شد )
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
تا 30 ساعت و 36 دیقه و 7 ثانیه و 4 صدم ثانیه بعد میبینمتون با نام کاربیه قبلیم بایـ =))
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Brooklyn Baby
ای کنف کردن دخترا حال میده چه تو نت (فضای مجازی)چه بیرون(فضای حقیقی) یعنی چنان صفایی داره که بیا و ببینBig Grin
 سپاس شده توسط First Star ، Brooklyn Baby
فاطی|:
تو که تاپیکات دل منو برد!!
تاپیکات واقعا عالیه باور کن...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان