امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

خـفـه خـون عـمـومـ ـی !×!
 سپاس شده توسط ღღ KaYiP pRenses ღღ
آگهی
(10-04-2014، 22:19)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 22:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام [!!]
عــَلــیــک!×

خـوبی!؟ (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 121
(10-04-2014، 22:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام [!!]

سلام!
(10-04-2014، 22:14)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 22:10)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قدر سوت و کوره
امیر اعصابتو پیدا کردی؟Tongue
بگو جایزه1میلیون همه میرن پیدا میکننBig Grin

نه اعصاب رف گل بچینه (((((((:
اقا هر کی اعصابمو پیدا کنه 1000000000000 تومن اتوسا بهتون میده Big Grin
اسم منⓟⓐⓡⓜⓘⓓⓐهست
درضمن اعصابت خیلی برات مهمه؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 121

(10-04-2014، 22:13)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^_^

(10-04-2014، 22:12)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوووووووف
نسخه ی جدید نمی زنین دقیقا موقعی می زنین که من نیستم ! :|
بیجورها ! >____<
تا حالا یه بار بیشتر نتونستم اول بشم اونم نصف شب زدش ملودی هیچکس نبد وگرنه اونم نصیبم نمیشدش ! :|

فاطی ؟ ^_^
هیم ! :|
تو کیستی ؟! 0__0
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

آقا ما رفتیم -_-

مطمئن باشید الان همه میان ... |:
Goodbye Flashkhor...
هعی ..
یادش بخیر ..
(10-04-2014، 22:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 22:19)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام [!!]
عــَلــیــک!×

خـوبی!؟ (:
هـــع|:
تــوچــطوری (:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
به بعضی ها باس گفت بی شعوریت ذاتیه یا برا رسیدن بهش تلاش کردی !!! :|
جدا من ارتباط خیلی شدیدی با این جمله برقرار کردم
تو این دوره زمونه خیلی از این جمله باس استفاده کرد
هر کی با من موافقه لایک کنه ! ^______^
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

(10-04-2014، 22:21)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام [!!]

سلام!

بهتـری!؟ ..

(10-04-2014، 22:24)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــع|:
تــوچــطوری (:

هاع |: ..

چ خبـرا؟! -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 121
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان