امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

مـرضیـــ ــ ــع .. ^_^
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
صــالــح -_- بــیا !
جـآش بـآید سپـآس بـدیــآ {: ..
ایــنو رو آوآتـآر بــزآر~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.up3.98ia.com/images/zq8887p7yisx7as88rpd.jpg
ایــنــمـ رو امــضات ~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.up3.98ia.com/images/dhkyrj8rj2t0xctdd79.jpg
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، # αпGεʟ
(10-04-2014، 17:37)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:32)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:30)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:29)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:27)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــــــــــــ

مریض^-^

(10-04-2014، 17:28)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صالح عکس وان دی رو امضای تو چی کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه تو دایرکشنری!
اصلا وان دی رو کامل میشناسی!
اخه ادم کم بود که تو گذاشتی رو امضات؟؟؟؟؟
منم میخواستم همینو بگم:|

خو من چه کا کنم.پارمیدا گفت بذارم.
ی لحظه دلم واسه وان دی سوخت:|

چرا؟چون من گذاشتم؟
ارع-_-
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(10-04-2014، 17:38)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:34)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:32)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:22)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــورا -_- برو بــه ایمـآن بگـو چـرا مــنو مـحرومـ کردهـهـ -_- !!
دلـیلــشم زده : اخــطار داده شــُد ||: ..
بخــدا بـا یکی دیگـه اومــدمـ اونـم وآســهـ دوســتَمـ بـود !
بـبین مـحرومــ شــُده کــُشــده مــنو |: مـن فقــد بـا اون اومــدمــ بـبینـمـ چرا مـنو الـکی مـحرومـــ کــردهـه !
اگـه وآقــعا اون پـروفـآیل دوســتمــه پــَ چــرا مـن بـآ اون یکــی مـیومــدمــ !؟ . . .
چـرا نـرفــتم یـه اکـانــت دیگـه بـســآزمــ !؟

بحث درباره ی فروم های مشابه 24 ساعت بن !

-_- انـگار نه انگار پـگاه هـم داش حـرف مـیزد !

من نمیدونم دیه |:
اصلـا خـود ایمـآنـمـ حـرف مـیزد -_- ..
بـهش بــگو !
(10-04-2014، 17:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:36)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:33)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهــ ـ ـوم روژی ^_^
هرکی بـِم سپـآس نـده خـَره !! بعـدش اعلـآم میکــنم گفتــه بـآشم -_-
چ خبر؟^-^
اینستا داریع؟^-^

اینستا چیه ؟
instagram?
 سپاس شده توسط Dead Silence
ارع-_-
[/quote]
بـرآش گـیر آوُردَـــم !
نــمــیخوآد گــیر بـــدــی !
مرضی^_^
خوبی؟؟
 سپاس شده توسط Dead Silence
(10-04-2014، 17:42)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:38)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:34)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:32)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:22)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــورا -_- برو بــه ایمـآن بگـو چـرا مــنو مـحرومـ کردهـهـ -_- !!
دلـیلــشم زده : اخــطار داده شــُد ||: ..
بخــدا بـا یکی دیگـه اومــدمـ اونـم وآســهـ دوســتَمـ بـود !
بـبین مـحرومــ شــُده کــُشــده مــنو |: مـن فقــد بـا اون اومــدمــ بـبینـمـ چرا مـنو الـکی مـحرومـــ کــردهـه !
اگـه وآقــعا اون پـروفـآیل دوســتمــه پــَ چــرا مـن بـآ اون یکــی مـیومــدمــ !؟ . . .
چـرا نـرفــتم یـه اکـانــت دیگـه بـســآزمــ !؟

من نمیدونم دیه |:
بـهش بــگو !

ایمان ان نیس |:
(10-04-2014، 17:39)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:33)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:33)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 13:44)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 13:43)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــــــــــــــــــلاااااااااااااااااااام:p325:cryingUndecided

سبكـ..
من از شما عذر خواهی میکنم.......بااوسنگین
ایییش این دختره-_-
ببخشیداااا اینجا من ازبین این دوهزار تا ادم کسی باشما کاری نداشت الکی دهنتو وااانکن
وا میکنم:|
حالا جوش نیار شوخیلیدم:|
(10-04-2014، 17:43)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 17:42)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیدونم دیه |:
بـهش بــگو !

ایمان ان نیس |:
بــهـ مـریــمـ یـآ بــه اون مــُدیر کــُل بــگو !

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان