امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】

11کاربر.....
1 آشنا-___-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
آگهی
(09-04-2014، 19:06)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 19:05)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 19:04)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 19:02)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 19:00)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام......

^ـــــــ^

حرف نزن من با تو هیچ حرفی ندارم-__-

(09-04-2014، 19:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 19:00)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام......

سلام

من باتو کاری ندارم خانومی کاری به کارم نداشتع باوشع-_-

ساکت یه کلمه هم نگو-_-

(09-04-2014، 19:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیـــــــــــت ؟؟؟

ســلــآم ستــآرع ! خـوبی عزیزم ؟!

سلام عزیزم^_^
خوبم ممنون تو خوبی؟

میـدونـم بازم داری اذیـت میکنـیع !! ((((: دیگـه کلک نمیخـورم ((:
ایندفعه نع-_-

اه ||: دیگـه چـراع ؟ ||=
|:
 سپاس شده توسط pink lady
ماکان درو باز کنم؟
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 164

پاکش کردم.
درود بر همگی -__-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط pink lady ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، இFATEMEHஇ
(09-04-2014، 19:08)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 19:06)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 19:05)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 19:04)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 19:02)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^ـــــــ^

حرف نزن من با تو هیچ حرفی ندارم-__-

(09-04-2014، 19:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

من باتو کاری ندارم خانومی کاری به کارم نداشتع باوشع-_-

ساکت یه کلمه هم نگو-_-

(09-04-2014، 19:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیـــــــــــت ؟؟؟

ســلــآم ستــآرع ! خـوبی عزیزم ؟!

سلام عزیزم^_^
خوبم ممنون تو خوبی؟

میـدونـم بازم داری اذیـت میکنـیع !! ((((: دیگـه کلک نمیخـورم ((:
ایندفعه نع-_-

اه ||: دیگـه چـراع ؟ ||=
خیانت کار منو فروختی-_-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(09-04-2014، 19:08)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با عرض معذرت خدمت تمامی دوستان گرام
مهمون داره میاد خونمون برفتم میوه چیدم !

بای مامانی

خیلی خوشحالم کردی^____^
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(09-04-2014، 19:08)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صالح چرا به حرفام گوش میکنی؟Dodgy
مگه مادرتم
غزل دیه فهمیدی که؟
سوال نپرس خودم اصن امروز خوب نیسم
فقط به بقیه ها بگو.

خوب باشه.هر جور راحتی.الان برمیگردونم.
(09-04-2014، 19:09)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی -__-

درو باز کردم^_^

داداش^_^

اومدی^_-
^__^

سپاس شده توسط M.K.N
بای.......

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان