امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】

(08-04-2014، 20:45)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 20:38)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 20:36)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 20:35)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جــ ــــــ ـــیـــــــ ــــ ــــــغ

:84::84::84::84:
روژیــــــــــ ــــــــ ــــــــــ
سلام عخشی^-^♡
دلـم بـرآت تـنـگ شـدع بـود.^_^
منم همین طور^-^
چـه خـوب کـه از مـحـرومـیـت دراومـدی((=
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 89
آگهی
(08-04-2014، 20:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 20:43)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجبــــــــــــــــــــــــــــــــــــ!
>__<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ-ZS_UIGcAkxqPxzTuz4NEn0yYGVYiD042oPoxjbrvZ9ezWFq9

وا عـجـبـا ~~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://up98.ir/uploads/139697908249551.jpg

عجبــــــــــــــــــــــــــــا
عجبـــ
عجبـــ

(08-04-2014، 20:48)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

crying
روز بوس زینه؟
اون دختره پریه؟

پ ن پ
اون دختره منم!!!
(!__!)
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
اون عکسه زین و پری رو دیده بودم اولین بار تا سه روز گریه میکردم :{ نامردا دوباره یادم انداختینش :{

خودمو کشتم تا فراموش کرده بودم اون صحنه ی نحسو :{

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط [ niki ] ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(08-04-2014، 20:48)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژی >_<
منو تو لیستت نذاشتی>_<
خیلی بدی خیلی خیلی >_<

هع
منم نیستم
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Dead Silence
crying
کاشکی به جای زین نایل بود اون دختره هم من بودمcrying

(08-04-2014، 20:51)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 20:48)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژی >_<
منو تو لیستت نذاشتی>_<
خیلی بدی خیلی خیلی >_<

هع
منم نیستم
هع منم نیستم
هع هیچ کس نیس

(08-04-2014، 20:51)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

crying

بمون تو کفش
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
اشکـآل نـدارع نیکـی ^__^
مام درش میاریم به همین راحتی !
اخه به اونم میگن دوست ؟؟؟؟؟؟؟
crying
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط [ niki ]
(08-04-2014، 20:50)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون عکسه زین و پری رو دیده بودم اولین بار تا سه روز گریه میکردم :{ نامردا دوباره یادم انداختینش :{

خودمو کشتم تا فراموش کرده بودم اون صحنه ی نحسو :{

بـدتـرش رو نـشـون بـدم؟!:4chs:

(08-04-2014، 20:51)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

crying

(08-04-2014، 20:51)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژی >_<
منو تو لیستت نذاشتی>_<
خیلی بدی خیلی خیلی >_<

هع
منم نیستم
هع منم نیستم
هع هیچ کس نیس

مـن هـسـتـمــTongue
هی پس نیکی توهم بمون تو کفشAngel

(08-04-2014، 20:52)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشکـآل نـدارع نیکـی ^__^
مام درش میاریم به همین راحتی !
اخه به اونم میگن دوست ؟؟؟؟؟؟؟
crying

درش مـیـاریـد؟!|||:

درش بیارید||:

از تـو بـعـیـده مـرضـی!
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Wєιяɗ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 37 مهمان