امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】

(08-04-2014، 14:11)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:09)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها موضوع تنهایی باز کنم.
اگه بی کیفیته نه

من از کجا بدونم اسم شما پارمیداست نه آتوسا وقتی اسم کاربریت آتوساست!
آگهی
(08-04-2014، 14:15)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــصف آن هـآ دارن ایـن جــآرو میبینــن |:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: ALONE B0Y، ERF@N، Fatemeh58، jojooooooo21، L☺vely star، mfire44، pink lady، Tarokh2.3، صالح02، ツ נڅــ ـ ـ ـےツ*
نمیشد از اول بگب آبروم نره؟ |:
سلآم مرضی!
خوبی؟؟؟!
فرناز جون دیگه از این شوخیا بامن نکنیاااا!!!
(08-04-2014، 14:14)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:12)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:10)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:09)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:07)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهشید با من قهری -___-

قهر نکن cry girl

بیام بزنمت ؟؟:\
نه نوری نیسدم ^ـــ^
خوبی ؟

بیا بزن ^__^

من میگم خوبم تو باور نکن [:

چیزه نوری میدونی چیه ؟
هیچی !!!Undecided
خوب نیسدی‌؟
من باور دارم هسدی!

بگو چیشده؟ -__-

هیچیه ^ـــ^
خوبی؟
تولد ممده !!-ـــ- ((تولد داداش خودمم هس ))!!!
هیچی نگرفتم براش!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط First Star
(08-04-2014، 14:07)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخ
دوستان دیروز دوتا دختر دوست هم بودن داشتن باهم حرف می زدن یکی از دخترا به دوستش گفت مبارک باشه منم به دختره گفتم مبارکت باشه اون دوستش که گفته بود به من گفت مبارک توم باشه منم گفتم ممنون یکم دور شدیم بعد برگشتیم همون دختره بازم گفت مبارکت باشه منم هیچی نگفتم سبکش کردم یه حالی داد با دوستم هی می خندیدیمBig Grin

الان چی شد ؟ |:
اولین روز مدرسه بعد عید تو زنگ ریاضی بودیم دبیر داش سوالا رو مینوشت پا شدم گفتم دبیر ... ! منو دید گف ها !!
گوشیو در اوردم گفتم بگو سیــــــب (((((: یه عکس گرفتمBig Grin 3 نمره انظباتم کمید |: گوشیمم الان دس مدیره |:
اس ها رو بخونه بیچارم |:
 سپاس شده توسط M ATIN ، ★~Ѕдула~★ ، pink lady ، † αƖιєη †
(08-04-2014، 14:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــآم (((((:

سلام علیکم
خوبین ؟Big Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 28
(08-04-2014، 14:16)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:12)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:10)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:10)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ووویییییییی cry girl

مــخشــید از این کـارا بلــد بود مــآ نو دانــتستیم cry girl

چیکاع ؟!
وووویییییییییcry girl

بــه عــنوان امــضا مــنم بزن ^_^ ..

||: ... !!

نـزنی یــه وخ !

بیا بزنمت ^ـــ^
-ـــــــــ-
بدووو!!
خودت انتخاب کن میای یا بیام؟
هـیچ کــدامـ ||:
(08-04-2014، 14:16)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:12)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:09)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:05)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:03)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــورا |:

مــــن دوســـت صــمــیــمــی نــدآرم..! ): p336
هــمــه یــه دوســت صــمــیــمــی دآرن ..! ):
مـــــن نــدآرم )':
( بــچــه شــدم |: )

منم دوست صمیمی ندارم |:

همه فقط دوستمن ولی صمیمی نیستن cry girl
نــورآ cry girl
بــیــآ بــخــلــم ):
گــریــه نــکــن /:

اومدم رکی ):
مگع هدیه دوست صمیمیت نبود؟ |:
چــرآع -_-
آخ -_-
داغ دلمو تازه کردی -_-
هدیه بهترین و جون جونــــــــــــــــــــــی ترین دوست من بود -_-
همه چی رو میدونست -_-
همه چی بهش میگفتم و بهم میگفت -_-
تو همه جا -_-
هم اونجا که خودت میدونی هم اینجا هم یه جایه دیگه -_-
ولی رفت cry girl

اشکال نداره یه روز برمیگرده /:

تو اونو داشتی ولی من همه ی زندگیم رو حبس میکنم -___-
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(08-04-2014، 14:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــآم (((((:
ســلــآم مرضــو (:
(08-04-2014، 14:18)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:07)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخ
دوستان دیروز دوتا دختر دوست هم بودن داشتن باهم حرف می زدن یکی از دخترا به دوستش گفت مبارک باشه منم به دختره گفتم مبارکت باشه اون دوستش که گفته بود به من گفت مبارک توم باشه منم گفتم ممنون یکم دور شدیم بعد برگشتیم همون دختره بازم گفت مبارکت باشه منم هیچی نگفتم سبکش کردم یه حالی داد با دوستم هی می خندیدیمBig Grin

الان چی شد ؟ |:
اولین روز مدرسه بعد عید تو زنگ ریاضی بودیم دبیر داش سوالا رو مینوشت پا شدم گفتم دبیر ... ! منو دید گف ها !!
گوشیو در اوردم گفتم بگو سیــــــب (((((: یه عکس گرفتمBig Grin 3 نمره انظباتم کمید |: گوشیمم الان دس مدیره |:
اس ها رو بخونه بیچارم |:

اوه اوه چه جرئتی داری کاشکی جرئت تورو داشتم ولی مطمئن باش نمیخونه اس هاتو|:
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 28

سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Mr.Robot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 37 مهمان