موضوعها: 0
سپاس ها 38
سپاس شده 52 بار در 33 ارسال
حالت من: هیچ کدام
22-07-2012، 15:08
(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-07-2012، 15:09، توسط jazzab.)
مال من43 امتیاز کسب کردهام بنابراین:
دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند.
مینویسم نامه ای روزی ازاینجامیروم
باخیال توولی تنهایی تنها میروم
درجوابم شایداوحتی نگوید کیستی
شایداوحتی بگویدلایق من نیستی مینویسم من که باعمری خیانت زیستم
اکنون ازمن یادکن حالاکه دیگرنیستم.
موضوعها: 9
سپاس ها 148
سپاس شده 506 بار در 156 ارسال
شما 37 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین:
شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقعبین هستید. آنها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن میبینند. شما از آن دسته آدمهایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست میگیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب میکنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را میشناسند میدانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمیدهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول میکشد تا دوباره اعتمادتان به آنها جلب شود.
موضوعها: 134
سپاس ها 4005
سپاس شده 8320 بار در 3503 ارسال
شما 44 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین:
دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند.
زندگــی ...
به من آموخــــت...
همیشه منتظر حمله ی ....
احتمالیه کسی باشم ..........
که به او...
محبت فراوان کــــــــــردم............:499: