امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】

(04-04-2014، 23:24).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشقامو ننوشتم....

خخخخخخخ
مثه من

غمت نباشه

خدا بزرگهBig Grin
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ERF@N ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، ✘v!☻lent girl✘
آگهی
وااااااااااای من فردا سر کلاس غش میرم از خواب crying
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 28
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(04-04-2014، 23:24)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 23:19)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 23:17)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تونستم با گریه یه دستمو گرفتم 
نمیدونم یه چیز خوشمل بپوش دیه

نه من فردا لاکش را پاک می کنم بعد از ظهر وا3 کلاس دوباره می زنم

من همیشه مشکل دارم چی پوشم دوستام از دستم کلافه شدن

نسی سر اون حرفا ک گفتما الان می ترسم ببینمش

یهو ی چیز بهم نگه چون هنوزم حالم بدع

وااااااااااااای
منم همین درگیری رو دارم ک چی بپوشم 
نه بابا چ ترسی 
قوی باش ملی 
زیادم پیشش ضایع بازی در نیار  ک متوحه بشه 
عادی باش
یکی به منم بگه چی شدع؟
من با همتون قهرم
برای خودم ناراحتم که شما منو دوستتون نمیدونید من رفتم دیگه هم نمیام تو گفتگوی ازادcry girl
 سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
سلام...
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
فردا سر کلاس ):
به یادشم):
که شلوار صورتیمو واسه ورزش بپوشم^_^
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، ERF@N ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
(04-04-2014، 23:25)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 23:24)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 23:21)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 23:20)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 23:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بکشمت؟^.^
لهت کنم؟^_^

یا ابلفضل>_<

نه اونجوری نوشته نمیشه|:
اینجوریه:ابوالفضل

این ابلفضل با او ابلفضل فرق داره،_،

بله اون ابوالفضل با اون ابوالفضل فرخ دارهع|:
معنیش عوض میشع|:

بعله. ابلفضل مورد نظر من فوشه:|
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Brooklyn Baby
(04-04-2014، 23:27)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااااااااااای من فردا سر کلاس غش میرم از خواب crying

می2

می3

(04-04-2014، 23:28)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 23:24)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 23:19)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 23:17)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تونستم با گریه یه دستمو گرفتم 
نمیدونم یه چیز خوشمل بپوش دیه

نه من فردا لاکش را پاک می کنم بعد از ظهر وا3 کلاس دوباره می زنم

من همیشه مشکل دارم چی پوشم دوستام از دستم کلافه شدن

نسی سر اون حرفا ک گفتما الان می ترسم ببینمش

یهو ی چیز بهم نگه چون هنوزم حالم بدع

وااااااااااااای
منم همین درگیری رو دارم ک چی بپوشم 
نه بابا چ ترسی 
قوی باش ملی 
زیادم پیشش ضایع بازی در نیار  ک متوحه بشه 
عادی باش
یکی به منم بگه چی شدع؟
من با همتون قهرم
برای خودم ناراحتم که شما منو دوستتون نمیدونید من رفتم دیگه هم نمیام تو گفتگوی ازادcry girl

واع

تو چِتِس دیع؟؟؟
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، ERF@N
(04-04-2014، 23:28)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 23:25)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 23:24)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 23:21)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 23:20)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا ابلفضل>_<

نه اونجوری نوشته نمیشه|:
اینجوریه:ابوالفضل

این ابلفضل با او ابلفضل فرق داره،_،

بله اون ابوالفضل با اون ابوالفضل فرخ دارهع|:
معنیش عوض میشع|:

بعله. ابلفضل مورد نظر من فوشه:|

آره میدونم ..
از تو انتظار بیشتری نیس|:
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ERF@N
مثل اینکه رها واقعا گمشدo_O‏ تا به حال دقت کردین:

رها=ولSmile
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
حالاچی خوب شدملی؟!

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان