امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【104】

(04-04-2014، 19:05)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 19:03)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 19:01)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 19:00)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 18:59)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تحویل نمیگیرین:|
بای:|

نکـه منو خیلی تحویـل گـرفتـن |:

وآلـآ |:
واس توهم پ خ فرستادن؟:|

ن باو جمعـی گفتـن |:
فاطی منو مهتاب عکسمونو گذاشتیم تو از کجا منو شناختی؟؟O.o
حـآلـآ کـه سرعت ندارم همه طرفه مخاطبشون منـم ||:

چون خودت قبلا عکستو بهم داده بودی |:
|:
آگهی
(04-04-2014، 19:06)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 19:04)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 19:00)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 18:59)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وآلـآ |:

فاطی نام کاربر قبلیت چی بود?

ملینا جوجو |:

|||||||||||||||||||||||||||:
ملینا جوجوی کفاثتــــــ^_^
خودتی ؟؟؟؟؟
من فک کردم یکی دیگه هستیcrying
چراع نگفتی|====
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(04-04-2014، 19:05)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَهــــــورآ(:

مرضیه(:

ینی چی ملینا جوجو?o_o"
|:
خب فک نمیکردم!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، இFATEMEHஇ
(04-04-2014، 19:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 19:06)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 19:03)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژِی^_^
بای آوا عقشیHeart
من با تو قرم-_-

چرا؟|:
چون دیروز گفتی من قیافم شبیه بچه هاس-_-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(04-04-2014، 19:07)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صدبار گفتم مرضی حالم بده هرکی حالش بده باید بره بلک؟AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

باشه-_-
من تا زمانی که حالت بده باهات حرف نمیزنم ازت میترسمcrying

هروخ حالت خوب شد پ.خ بده !
(04-04-2014، 19:07)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 19:06)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 19:04)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وآلـآ |:

ملینا جوجو |:

خودتی ؟؟؟؟؟
چراع نگفتی|====

خـو ک چی بشـه ؟؟ منو مگه میشناسی ؟؟
|:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(04-04-2014، 19:08)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 19:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 19:06)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 19:03)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژِی^_^
بای آوا عقشیHeart
من با تو قرم-_-

چرا؟|:
چون دیروز گفتی من قیافم شبیه بچه هاس-_-

دروخ؟|:
کی گُفتم؟
غلط کردم
اشتباه شد رژی
عرفان~~~~>erfan troll
می دونی معنی آواتارت چیه؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
(04-04-2014، 19:07)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 19:05)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 19:03)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 19:01)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وآلـآ |:
واس توهم پ خ فرستادن؟:|

ن باو جمعـی گفتـن |:
فاطی منو مهتاب عکسمونو گذاشتیم تو از کجا منو شناختی؟؟O.o
حـآلـآ کـه سرعت ندارم همه طرفه مخاطبشون منـم ||:

چون خودت قبلا عکستو بهم داده بودی |:
ملینا جوجو؟ O.o
تویییی؟>.<
بیشوررر نشناختمت>.<
انقد دنبالت گشتم-_-
خوبی تو؟^-^
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، இFATEMEHஇ
(04-04-2014، 19:09)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 19:07)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وآلـآ |:

ملینا جوجو |:

خودتی ؟؟؟؟؟
چراع نگفتی|====

خـو ک چی بشـه ؟؟ منو مگه میشناسی ؟؟

منو یادت نمیاد-_-
چقد بامزه|:
من مرضیم همون مرضیه قدیم چرا یادت نمیادcrying
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان