امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】

سلام احمت Big Grin

دافظ احمد Exclamation
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Roxanna
آگهی
(03-04-2014، 18:25)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 18:21)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 18:19)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عــــــــــه احمت سلـآم اومـدی ؟؟؟؟ ((:

اون عکسـه کـه دادی بهـم متیـن بود فک کـردی مـن اوولـآخـم ؟؟ |:

سلام !
کدوم عکس ! ؟ Big Grin

بزنمـت ؟؟ ((((:

بابا من دو هفته نبودم !
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】 189
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Mohammad 77 ، Roxanna
پســـــــــــر خالــــــــــعBig GrinBig GrinBig Grin
خوفی ؟؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Roxanna
(03-04-2014، 18:23)sana333a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 18:23)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 18:21)sana333a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Blush
شما کی هستید؟
ثنا Big Grin
معرفی کن خوتو
سنا
چن ساله؟
اهل کجا؟
و..

سپاس شده توسط Roxanna
(03-04-2014، 18:23)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 18:21)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 18:20)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 18:17)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 18:15)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا
ببین...
امضا به این خوشگلی
جیگری
Big Grin
منم از زین خعلی خوشم میاد میشه گفت عاشقشم.Big Grin
نه بابا؟؟؟
بزنم دهنت؟
یه وقت زیادیت نکنه؟
>__<

توهم عاشقشی؟؟؟؟؟Big Grin
تو هم نه
فقط من
>__<
بردار واس خودت من خودم یه عشخه عجق وجق دارم.Big Grin
 سپاس شده توسط Roxanna
عـه ایـن یـآرویـه کـیـه بـه مـن 3ـپـآس داده؟!
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Mohammad 77
سلـآم امـیر (:

سلـآم رهـآ ^ــــــــــــ^

رهـآ اون چیزی ک تو وایبـر گفتـه خیلی عصبیم کـردی ! حـآلـآ مـن ی چیـزی گفتـم چون حالم خوب نبـود خودتم میـدونـی |:
|:
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Roxanna ، ƒяσzєη ℓσνє
(03-04-2014، 18:25)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام احمت Big Grin

دافظ احمد Exclamation
یییییی ممد خدافظت ! Angel
منم برم خدافظ ! Big Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mohammad 77 ، Roxanna
سلام مردمSmile
♪♫♬هـ ـ ـر جآیـ ـ ـ ـہ בنیـ ـ ـآیے בلـ ــ ـم اونجـ ـ ـآس♬♫♪
 سپاس شده توسط Roxanna
(03-04-2014، 18:26)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 18:23)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 18:21)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 18:20)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 18:17)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم از زین خعلی خوشم میاد میشه گفت عاشقشم.Big Grin
نه بابا؟؟؟
بزنم دهنت؟
یه وقت زیادیت نکنه؟
>__<

توهم عاشقشی؟؟؟؟؟Big Grin
تو هم نه
فقط من
>__<
بردار واس خودت من خودم یه عشخه عجق وجق دارم.Big Grin
هییییم
آفرین =))))
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Roxanna

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 28 مهمان