امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】

(03-04-2014، 14:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوری خوبی ؟Heart

مرضیه بیژور !

جواب سلام منو نمیدی؟>_<

نورا خوبی عجقول؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】 145

سپاس شده توسط Dead Silence ، First Star
آگهی
(03-04-2014، 14:10)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 14:07)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 14:06)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 14:05)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 14:00)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&page=46
-_-

مهسـآ عکسمـو بزآرم ؟ >ــــــــــــ<

اره :}

اشکـآل نـدآرع ینـی ؟؟ |:
نه
=|

بوشـه |:
|:
وایی الان سیو یک صفحه علوم نوشتم !

مجرور شدم |:

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-04-2014، 14:08)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 14:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 14:05)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

NICKOLAS آنلاین دخمله یا پسر ؟؟؟

من آخر نفهمیدم =|

پـسـره!|||:

تو چرا باهاش حرف میزنی ؟؟؟

کبودت کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

هـمـیـشـه بـآهـاش حـرف مـیـزنـم!

رفـیـق فـآبـمـه!(:از تـآبـسـتـون بـآهـآش دوسـتـم!
نـــــــورآ>_<
 سپاس شده توسط F A R ! N ، First Star
(03-04-2014، 14:09)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 14:06)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 14:04)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیگله خاله خوشگل بود؟؟ -_-

آورع^_^گـوگـولـی بود^_^

عخشه منه *^_^*
میگم : با من چیکال دالی با من چیکال دالی احشان ؟
بیبینم دندون؟
دندوناشو نشون میده
میگم تَمیس ^_^
اوخیییی عـزیـزم^_^ بـوسـش کـن از طـرف من*:
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★
الو؟
دوستان کجایید؟
مرضیه1کجایی؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】 145

سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(03-04-2014، 14:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عــربـی-__-

دفــآعـیS:

عــلـوم|:

دیـنـی(:

بـرنـامـه ی پـس فـردا!خـدا کـنـه ایـن مـعـلم دفـآعـیـمـون دوبـارهـ بـآ شـوهـرشـ دعـوا نـکـرده بـآشـهـ|:

عـقـده شـو سـر مـآ خـآلـیـ میـکـنـهـ-_-

علوم اجتماعـی >__<

حـرفـه -___-

ادبیـات |:

هیچی خوندنی ندارم واس فردا! ولی پس فردا نابود میشم |:

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-04-2014، 14:10)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 14:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوری خوبی ؟Heart

مرضیه بیژور !

جواب سلام منو نمیدی؟>_<

نورا خوبی عجقول؟

عشقولی ^_____^
ببخشید ندیدم فرینShy
خوبی تو ؟
دلم واست تنگیده بود>_____<
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط F A R ! N
من سریع میام جواب همتونو میدم نتم ایراد داره برم درستش کنم بیام|:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان