امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】

(02-04-2014، 23:31)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام همگی^-^

رجی*^_^*
              گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】 71

سپاس شده توسط ☆★ super star★☆
آگهی
(02-04-2014، 23:30)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 23:24)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 23:22)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تومور دارم .. دیگه باورم شُده |:
راستی در این موارد شاعر یه چیزی میگفتا...

آهان...

""در نیار ادا تنگارو""

ینی به عبارتی جو نده!!

ببین دوستم ..
اولا شوما چرا انقد عصبی هستی؟من سرم 20 ساعت ا روزدرد داره .. باس ی دکتری برم .. نگفتم حتما" تومور دارم .. گفتم باورم شده
دوما من ادمی نیسم هرگ*ی از دهن هرکسی در اومد وایسم عین ماست نگاش کنم..میتونی جوابمو ندی!
والا
انگار مجبور جواب منو بده |:

نه آخه یه نفر بود(اسمشو نمیگم)

میومد اینجا میخواست خودشو شیرین کنه میگفت من سرطان دارم!!!

فک کنم فهمیدی کیو میگم...

گفتمشاید توئم داری تز میدی
ببشخیدا...
(02-04-2014، 23:32)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 23:31)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام همگی^-^

رجی*^_^*
ماعده؟>.<
(02-04-2014، 23:30)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 23:29)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووووووووووووووف crying

نسی عخشول(:
سلام خوفی عخشی
(02-04-2014، 23:33)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 23:32)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام همگی^-^

رجی*^_^*
ماعده؟>.<

عخشولی من ^_^

سپاس شده توسط ☆★ super star★☆
فردا میدم سوغاتیتو ._.
الان برو بخواب دیه -_-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
نقل قول: سلام همگی^-^
روژی؟؟

س...

نقل قول: ولی حرفای جالبی میزنی!
خوشمان آمد-__-
ما رو یاد یه بنده خدایی انداختی:|

who???
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
(02-04-2014، 23:34)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 23:30)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 23:29)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووووووووووووووف crying

نسی عخشول(:
سلام خوفی عخشی

نسی تو خوب باشی منم خوبم جیگیلی میگیلی^_^

اصن ســـرعت ندارم |: شما سه صفحه میرید برا من تازه یه صفه باز میشه =))))

راسی عرفان سرعت ندارم دانلود کنم (((: فردا میگرم و هم حتما اهنگ بینظیر از محسن نامجو رو دان کنو بخند ((((:
 سپاس شده توسط ERF@N ، -м α є ∂ є-
من سلام دادم محل ..... ندادین
بعد رجی سلام کرد بلا اثتسنا ج دادین بیژولا>__<تا چه حد تبعیض قائل میشین اخه؟>_<

سپاس شده توسط Magical Girl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان