امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】

(02-04-2014، 21:21)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 21:18)برگ سرخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا اسم کاربرا پنهان میشهHuh

چون قایم شدن دیده نشن:|
DodgyDodgyDodgyDodgy

خدا نخواست……
میگیم خدا   خواست……!!!

آگهی
-_-
وای از سرگیجه مُردَم|:
خوبید؟؟
سـلـآم|=
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، இFATEMEHஇ
هیــــــــــم ^______^
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl"
Heart 
(02-04-2014، 21:25)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-
وای از سرگیجه مُردَم|:
خوبید؟؟
سـلـآم|=
عشقم سلام
قربونت برم  الهی مرضیه جون چه طوری؟
ستاره درجه1گرفتم ببین:bighug:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】 56

سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(02-04-2014، 21:25)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 21:23)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 21:21)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 21:19)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 21:17)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـ.ـ.ـ.ـ ملی !

خـوبی عشقـــولی ((((: ؟

نع ^ـ^
بسی حالم بد است قد 3روز مدرسه نرفتن!

جـونـه عمت یـآدم ننـدآز |: چـن تـآ از سوآل ریآضیم مونـده |:

به شما پیک دادن؟:|
به ما هم دادن ولی من معاف شدم=)به یه دلایلی=)))
هاهاهاها=))

بیــژوووور |:

مـن میـآم بـه مـدیرتون میگـم (((:

بـه مـآ پیک نـدادن معلـم ریـآضیمون بهمـون 50 تـآ سوآل ریـآضی داده |:

تو روحـه عمـش |: تـُف |:
|:
 سپاس شده توسط Albert wesker
(02-04-2014، 21:25)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 21:23)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 21:20)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 21:18)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 21:17)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـــه محمــد سلـآم ((:

آیسـآن چش شـدع ؟؟؟ |:

سلام
چه خبر؟-_-

خبـرآ دستـه شمـآست .. خیلـی وختـه نیستـی |:

به دلایلی دیگه مث قبل نمیام.
البته من هستم ولی پنهانم موقعی هم که بیام بقیه فک میکنن نمیام

اووم |:

اعلـآم حضـوریت کـن خـو |:

حوصله ی اعلام حضوریت نی =/
فقط میام بخش هامو تو اینجا مدیریت میکنم و میرم=/
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(02-04-2014، 21:23)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی لاله هم رف ماهم بریم.
من نرفتم پارمیدا...نرووووووووووووووووووووووووو4

خدا نخواست……
میگیم خدا   خواست……!!!

بد نیسم،سرم درد میکنه .. تو خوبی؟
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
نمیرم مرضیه عشقم اومده چرا برم؟Smile
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】 56

سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(02-04-2014، 21:27)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 21:25)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 21:23)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 21:21)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 21:19)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـوبی عشقـــولی ((((: ؟

نع ^ـ^
بسی حالم بد است قد 3روز مدرسه نرفتن!

جـونـه عمت یـآدم ننـدآز |: چـن تـآ از سوآل ریآضیم مونـده |:

به شما پیک دادن؟:|
به ما هم دادن ولی من معاف شدم=)به یه دلایلی=)))
هاهاهاها=))

بیــژوووور |:

مـن میـآم بـه مـدیرتون میگـم (((:

بـه مـآ پیک نـدادن معلـم ریـآضیمون بهمـون 50 تـآ سوآل ریـآضی داده |:

تو روحـه عمـش |: تـُف |:

به ما پیک دادن ولی یه آزمون هماهنگ از کل مدرسمون گرفتند من تو کلاس شدم نفر دوم به خاطر همین معاف شدم=)))
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان