امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جانشین ویکتور والدز در جام جهانی کیست؟

تیم فوتبال بارسلونا چهارشنبه شب گذشته در چارچوب رقابت‌های هفته سی‌ام لالیگا با نتیجه ۳ بر صفر مقابل سلتاویگو به برتری رسید ولی مصدومیت جدی ویکتور والدز، سنگربان ملی‌پوش کاتالان‌ها این پیروزی را برای بارسا تلخ کرد.

ویکتور والدز ۳۲ ساله که آخرین فصل حضورش در جمع آبی‌و‌اناری پوشان را تجربه می‌کرد با مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی به مدت چند ماه از میادین دور خواهد بود و این بدان معناست که ویکتور والدس حضور در جام جهانی ۲۰۱۴ را از دست می‌دهد.

سنگربان بارسا که حدود ۶ ماه از مستطیل سبز دور خواهد بود، قرار است دوشنبه پیش‌ رو زانوی خود را در آگزبورگ به تیغ جراحان آلمانی بسپارد.

ویسنته دل‌بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا در خصوص این پرسش که «جانشین والدس در تیم ملی اسپانیا چه کسی خواهد بود؟» گفت:

در حال حاضر ترجیح می‌دهم در خصوص جانشین احتمالی والدس در تیم ملی اظهار نظری نکنم چون در حال حاضر باید بابت مصدومیت ویکتور افسوس بخوریم.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده داوید دخه‌آ، دروازه‌بان منچستریونایتد و دیه‌گو لوپز، سنگربان رئال‌مادرید گزینه‌های جانشینی والدس در تیم ملی اسپانیا هستند و احتمالا رقابت تنگاتنگی با ایکر کاسیاس برای قرار گرفتن درون دروازه این تیم در رقابت‌های جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل خواهند داشت.

والدس که از سال ۲۰۰۲ همواره سنگربان شماره یک آبی‌و‌اناری پوشان بوده در این مدت با این تیم ۳ عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و ۶ قهرمانی در رقابت‌های لالیگای اسپانیا را تجربه کرده است.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جانشین ویکتور والدز در جام جهانی کیست؟ 1
پاسخ
 سپاس شده توسط armin van buuren ، باحال فلشخور
آگهی
من ویکتورو نمیشناسمTongue:4chs:Big Grin

پاسخ
دمت گرم
پاسخ
نقل قول: من ویکتورو نمیشناسمجانشین ویکتور والدز در جام جهانی کیست؟ 1جانشین ویکتور والدز در جام جهانی کیست؟ 1جانشین ویکتور والدز در جام جهانی کیست؟ 1
ههههه پس برا چی اومدی؟؟؟؟؟؟؟؟

این پینتو خعلی دستو پا چلفتیه من از اون بهترمSleepySleepyUndecided
پاسخ
(03-04-2014، 9:47)باحال فلشخور نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من ویکتورو نمیشناسمجانشین ویکتور والدز در جام جهانی کیست؟ 1جانشین ویکتور والدز در جام جهانی کیست؟ 1جانشین ویکتور والدز در جام جهانی کیست؟ 1

هویج جوری:4chs:

پاسخ
(03-04-2014، 10:45)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2014، 9:47)باحال فلشخور نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هویج جوری:4chs:

me too
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  رنار: باور دارم که عربستان به جام جهانی می‌رود
  دومین شکست جوانان بسکتبال ایران در جام‌جهانی
  الاهلی با جانشین ابراهیمی به توافق نرسید
  یوونتوس جانشین رونالدو را پیدا کرد
  فدراسیون فوتبال و اعلام استادیوم های جام جهانی به AFC
  غیبت پرسش‌برانگیز ایران در جام جهانی FIFAe
  جانشین آقایی در پرسپولیس مشخص شد
  تصمیم گیرنده اصلی تیم ملی والیبال کیست؟ آلکنو یا ...
  تمجید اتحادیه جهانی از ستاره کشتی ایران/ گرایی: به این نمایش افتخار می کنم
  رکورد جهانی استراماچونی در اینستاگرام

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان