امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】

هـیـچـوخـت . . . هـیـچـوخـت . . . هـیـچـکـس . . . cry girl
 سپاس شده توسط Thyme ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ZAHRA LOVE 1D
آگهی
(02-04-2014، 19:11)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 19:10)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 19:07)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 19:05)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 19:04)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن چندان خوب._.

تو خوبی؟؟

چراع /؟

نه منم خوب نیستم

من ک هیچ وخت خوب نیستم-__-

تو چراع؟؟

نمیدونم ...
فقط گریه خوبه برام همین .. :ess:p336

درست مثه من

بیخیآل ..
چ خبرا ؟ درس خوندیع ؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(02-04-2014، 19:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 19:03)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی من آیسانو فاطیو اشتباه میگیرم !-___-

حداقل آواتاراتونو شکل هم نذارین !

جالبیش همینه میخوای تو هم مث ما باش ^_^

آخه اینا دو خلو هنــــــــــــ
هــــع
مگه نه فـــــاطی؟؟
=)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】 18
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
چی شد یه دفعه همه ناراحت شدین؟
(02-04-2014، 19:10)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 19:09)r.hadis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 19:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 19:06)r.hadis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 19:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اسمت ؟ |:
حدیثه :|
خوبی؟

خوشبختم ..
نع خوب نیستم تو خوبی ؟ (  :|  Wink
اسمت؟
منم خوب نیستم:|

مرضیه م |:

خوشبختم عزیزم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
" دوســـــــــتَت دارَم "

← خــــــــیلیا با این جمله " خــَـــــــر " شدن ✘

← خــــــــیلیا از بَس شِنیدن " کَـــــــــر " شدن ...✘

←خــــــــیلیا تو گوش هر کَـــــــــس و ناکِـــــــــسی

" جـــــــــار " زدن ...✘

←انـــــــــدَکی این جمله رو تــــــــوی دلــــــ ـــشون

" دار " زدن ✘

وَلـــــــــــی ...

✔انگُشت شُـــــــــمارن آدَمایی که بِخاطِر شِنیدن این
جُمله از طَرَفِ مَعــــــــشوقـشون ...

" پـَــــــــــر " زَدن ↬✔

سپاس شده توسط Dead Silence
اوفففففففففففففف...چه فاز منفیه اینجاSad همه ناراحتنUndecided

خدا نخواست……
میگیم خدا   خواست……!!!

(02-04-2014، 19:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 19:11)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 19:10)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 19:07)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 19:05)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراع /؟

نه منم خوب نیستم

من ک هیچ وخت خوب نیستم-__-

تو چراع؟؟

نمیدونم ...
فقط گریه خوبه برام همین .. :ess:p336

درست مثه من

بیخیآل ..
چ خبرا ؟ درس خوندیع ؟

نع

هیچی نخوندم

ی عالم هم بدبختی دارم
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Dead Silence
(02-04-2014، 19:12)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـیـچـوخـت . . . هـیـچـوخـت . . . هـیـچـکـس . . . cry girl

S: گریه نکن بیشور گریه میکنم .. دلم گرفته هعیییییییییی
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】 18
هییییییییییییم

من برم

بای
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(02-04-2014، 19:14)برگ سرخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفففففففففففففف...چه فاز منفیه اینجاSad همه ناراحتنUndecided

لیلا جان منو نمیبینی که دارم خودمو میکشم که بفهمم جریان چیه؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان