امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ی 102

(01-04-2014، 23:40)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا عرفان من اتفاقا تنها اخلاقی که ندارم همین فضولیه
بنده چون مدیر بازنشسته ام اونجا وظیفه خودم میدونم که به کاربرای جدیدی که عضو میشن بگم خوش اومدن
به شما هم گفتم
افتاد ؟

نگفتی که:| فقط اومدی فضولی کردی:| حداقل تا نیم ساعت بعد از ثبت نامم که جیزی تو پروم ننوشتی~;;~
 سپاس شده توسط M ATIN ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، キム尺刀ム乙
آگهی
نسخه گیر میکنع AngryAngryAngry
گفتگوی آزاد نسخه ی 102 164
 سپاس شده توسط M ATIN ، キム尺刀ム乙
دقیقا نوشتم برو بخون اقای روشندل ( فک کنم بدونی روشندل یعنی چی)
(01-04-2014، 23:44)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 23:40)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنده چون مدیر بازنشسته ام اونجا وظیفه خودم میدونم که به کاربرای جدیدی که عضو میشن بگم خوش اومدن
به شما هم گفتم
افتاد ؟

نگفتی که:| فقط اومدی فضولی کردی:| حداقل تا نیم ساعت بعد از ثبت نامم که جیزی تو پروم ننوشتی~;;~

خر مشنگ منم تو پروفایلت یاداشت گذاشتم + اعتبار
 سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، キム尺刀ム乙
بچه ها یکمی بهم دیگه سپاس خیرات کنیم بد نی BlushSadSleepy
 سپاس شده توسط キム尺刀ム乙 ، MONA-GH ، M ATIN
(01-04-2014، 23:44)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به شما هم گفتم
افتاد ؟

خر مشنگ منم تو پروفایلت یاداشت گذاشتم + اعتبار

راست می گه نسخه گیر موکونه
 سپاس شده توسط キム尺刀ム乙 ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
يه گالري عكس خيلي توپ پيدا كردم توو جوشم ^.^
 سپاس شده توسط M ATIN ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://classicgirlloli.blogfa.com/
بّرید نظر بدید
شب شیک
 سپاس شده توسط M ATIN ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
(01-04-2014، 23:46)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها یکمی بهم دیگه سپاس خیرات کنیم بد نی BlushSadSleepy

من که به همه دادم
 سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، ERF@N
476 کاربر فعال در 15 دقیقه گذشته (56 عضو، 9 نفر از آن‌ها پنهان، و 417 مهمان).
Google، Yahoo!، Bing، *!hasti!*، ....Mahshid....، .maryam.، @shahryar@، alali، amir bf 14، amir303، asal.hz، ChaRisMa، eli317، ensi، ERF@N، Fatemeh58، FR♀ZEN GIRL، helenpak*، Magical Girl، MAHSA1362، MeTaL GiRl، narin13، nasim6622، om1d، P.K.2، parichehr1378، pesare_e_bad، pouya2007، r.hadis، S*A*H*E*l، sara-kabus، shasha54، sima66، sogol15، tavsa، x boy، ~No×OnE~، الی خوشمله، بنز باز خسته، خفن جوجو، دختربرفی، روناک 7، سفیدبرفی قرن21، غزل حمیدی، ناديا٧٠٩٠، نیلوفر جوووووووووون، پوری ومپایر، یاس-tatal، ☆★ super star★☆، ♠♥♦یاسمن☻☻، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 99 مهمان