امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 1.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[گفتگوی آزاد نسخه ی] (101)

(31-03-2014، 11:35)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 11:33)MR.FARZAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیاین بازی
بازیه کی god of music است
من یه شعر میگم مخاطبم رو مشخص میکنم اون باس بگه کی این شعرو گفته
مونا خانوم بگو
We well we will rock you

منقل ميكن به يكي از پسرا |:

(31-03-2014، 11:35)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 11:33)MR.FARZAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیاین بازی
مونا خانوم بگو
We well we will rock you

منقل ميكن به يكي از پسرا |:
[گفتگوی آزاد نسخه ی] (101) 122
آگهی

بیاین بازی
مونا خانوم بگو
We well we will rock you

منقل ميكن به يمي از پسرا |:

چی؟
 سپاس شده توسط MONA-GH
(31-03-2014، 11:37)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 11:35)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&pid=1736871#pid1736871

عسکمو گذاشتم!!!!

برین ببینین!!!

اسمت چی چی بود؟

واقعا اسمم انقد سخته که همه یادشون میره؟؟؟

محمد.. -ــ-
(31-03-2014، 11:38)MR.FARZAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیاین بازی
مونا خانوم بگو
We well we will rock you

چی؟
من نوبتو ميدم به نيكي ((:
 سپاس شده توسط MR.FARZAM
(31-03-2014، 11:37)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا من موندم این فرزام چقد پاچه خواره!!!

مونا خانوم!!! (زارت)

نیکی خاونم!!( زرت‌)

نیایش خانوم!!(زورت)

کم مونده الآن بگه ارباب ممد!!

والا

ارباب ممد |:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط MONA-GH
بسه دیه |:
تبرک شدید |:
خدافظ -_-
 سپاس شده توسط MONA-GH
(31-03-2014، 11:38)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 11:37)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 11:35)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&pid=1736871#pid1736871

عسکمو گذاشتم!!!!

برین ببینین!!!

اسمت چی چی بود؟

واقعا اسمم انقد سخته که همه یادشون میره؟؟؟

محمد.. -ــ-
چون کم پیدایی
(31-03-2014، 11:39)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 11:38)MR.FARZAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیاین بازی
مونا خانوم بگو
We well we will rock you

چی؟
من نوبتو ميدم به نيكي ((:

بلد نیستم |:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط MONA-GH
(31-03-2014، 11:39)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 11:37)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا من موندم این فرزام چقد پاچه خواره!!!

مونا خانوم!!! (زارت)

نیکی خاونم!!( زرت‌)

نیایش خانوم!!(زورت)

کم مونده الآن بگه ارباب ممد!!

والا

سلطان ممد |:

بابا لازم نیست بگی!!

خودم میدونم سلطانم!!
من زارتم ^.^

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 37 مهمان