امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 1.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[گفتگوی آزاد نسخه ی] (101)

(31-03-2014، 11:32)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 11:31)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 11:28)MR.FARZAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هم سن منی چندمی

هفتم |:

مزخرف ترین پایه |:

نیکی تو هم هفتمی
[گفتگوی آزاد نسخه ی] (101) 121
آگهی
(31-03-2014، 11:30)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 11:28)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 11:26)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیایش بزنم پس کللت؟؟

برو بشین تستتو بزن!!!

بی ادف!!!

چی شده تو واس من تعین تکلیف می کنی؟
تستام تموم شدع-_-

بی ادف خودتی

وه خدا قسم در نیای خودم میام مودمو فرو میکنم تو حلقت!!!!
o__o

وه خدا راس میگم!!!

من خیلی خشنم!!

تو بی جا میکنی !!!

پوووف
(31-03-2014، 11:29)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 11:27)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 11:26)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی چندتا فیلم دیدم الان کاملا تو جو قرار دارم |:

فقط خوناشام ^.^
ادمو در جو قرار ميده
نه -_-
فیلمای دیگه ایم هسن |: مثلا سفر در زمان -_-
صبح ساعت 7 ک فیلمو دیدم 9 تموم شد من تا 10 تو کمد بودم داشتم سعی میکردم تو زمان سفر کنم |:
خله |:
با اين كهخوناشام قديمي هنوزم قشنگه ^.^
[/quote]
200 تا خوناشام داریم -_-
ب کدوم اشاره میکنی ؟|:
(31-03-2014، 11:33)MR.FARZAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیاین بازی
بازیه کی god of music است
من یه شعر میگم مخاطبم رو مشخص میکنم اون باس بگه کی این شعرو گفته
مونا خانوم بگو
We well we will rock you

منقل ميكن به يمي از پسرا |:
 سپاس شده توسط RedSparrow
(31-03-2014، 11:34)MR.FARZAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 11:32)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 11:31)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 11:28)MR.FARZAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هم سن منی چندمی

هفتم |:

مزخرف ترین پایه |:

نیکی تو هم هفتمی

بدبختانه آره |:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط MR.FARZAM
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&pid=1736871#pid1736871

عسکمو گذاشتم!!!!

برین ببینین!!!
 سپاس شده توسط [ niki ]
(31-03-2014، 11:35)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 11:29)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 11:27)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 11:26)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط خوناشام ^.^
ادمو در جو قرار ميده
نه -_-
صبح ساعت 7 ک فیلمو دیدم 9 تموم شد من تا 10 تو کمد بودم داشتم سعی میکردم تو زمان سفر کنم |:
خله |:
200 تا خوناشام داریم -_-
ب کدوم اشاره میکنی ؟|:
[/quote]
خاطرات |:
نيكي خيليم پايه هفتم شيرينه
مخصوصا علوم ^.^
 سپاس شده توسط RedSparrow
(31-03-2014، 11:33)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 11:30)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط خوناشام ^.^
ادمو در جو قرار ميده
نه -_-

|:
خدا شفا بده
|:
ی چن تا قضیه دیه هم انجام شد بعد ی فیلم دیگه |:
ولی اونا ناخوشاینده گفتنش |:
ترجیح میدم سکوت اختیار کنم -_-

|:
عقل داری؟
|:

(31-03-2014، 11:36)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 11:35)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط خوناشام ^.^
ادمو در جو قرار ميده
نه -_-
خله |:
200 تا خوناشام داریم -_-
ب کدوم اشاره میکنی ؟|:
خاطرات |:
نيكي خيليم پايه هفتم شيرينه
مخصوصا علوم ^.^
[/quote]

عشقم علوم
مخصوصا زیست
تو زیست تاحالا پایین تر از 20 نگرفتم |:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط RedSparrow ، MONA-GH
(31-03-2014، 11:35)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&pid=1736871#pid1736871

عسکمو گذاشتم!!!!

برین ببینین!!!

اسمت چی چی بود؟
بابا من موندم این فرزام چقد پاچه خواره!!!

مونا خانوم!!! (زارت)

نیکی خاونم!!( زرت‌)

نیایش خانوم!!(زورت)

کم مونده الآن بگه ارباب ممد!!

والا
 سپاس شده توسط RedSparrow

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 109 مهمان