امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 1.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[گفتگوی آزاد نسخه ی] (101)

(31-03-2014، 1:30)sara:aramis. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 1:28)FR♀ZEN GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا من قبلا با تو حرفیدم آرع؟؟

نِمیدونَم اَمــآ اِسمِت بِـ نَظَر آشنــآ میــآد....
خُب بیخـیــآل : سَلآoــ│ خوبی؟
با این اسم نمیومد
ترلااااان بودم
یو بهتری؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
He is my Life 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[گفتگوی آزاد نسخه ی] (101) 99
 سپاس شده توسط ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~
آگهی
(31-03-2014، 1:31)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــآم
.
.
.
.
.
.
.
.
Exclamation

سَلآoـــ│.... :│
ما "جـمْعْ" بوבیمـْ با هـمـْ وَلـْےْ شـُבے تـُـو "مُفْرב

پَـس اَمثــْال تــُو رو بایـב جُوییْـב و "تــُـفْ" ڪرْב

سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ᴄʜᴀʀɪsᴍᴀ
(31-03-2014، 1:31)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــآم
.
.
.
.
.
.
.
.
Exclamation
سلآمـــ
He is my Life 

سپاس شده توسط ըoφsիīkα
کــــیا تا صبح بیــــدارن؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
Exclamation
 سپاس شده توسط ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~ ، ᴄʜᴀʀɪsᴍᴀ
(31-03-2014، 1:32)FR♀ZEN GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 1:30)sara:aramis. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 1:28)FR♀ZEN GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا من قبلا با تو حرفیدم آرع؟؟

نِمیدونَم اَمــآ اِسمِت بِـ نَظَر آشنــآ میــآد....
خُب بیخـیــآل : سَلآoــ│ خوبی؟
با این اسم نمیومد
ترلااااان بودم
یو بهتری؟؟
آهــآن آرع قَبلاً حَـرفیدِهـ بودیم خوبَم مِرسی چِــرآ اِکــآنتِ جَدید ســآختی؟

سپاس شده توسط ᴄʜᴀʀɪsᴍᴀ
من کلا بع خفاش معروفم:-}
He is my Life 

سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~
(31-03-2014، 1:33)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کــــیا تا صبح بیــــدارن؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
Exclamation

مَن مِثل اون روز پــآ یَم....!

سپاس شده توسط ᴄʜᴀʀɪsᴍᴀ
(31-03-2014، 1:34)FR♀ZEN GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کلا بع خفاش معروفم:-}
به منمــــ میگـــن جـــغـــد...
 سپاس شده توسط ᴄʜᴀʀɪsᴍᴀ ، ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~
جدید نیس نام کاربریمو تعویضیدم:|
He is my Life 

سپاس شده توسط ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~
(31-03-2014، 1:30)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان نمیر :'(

من همونم که بعد مرگش ، همه میگن که هنوز زندست (:
 سپاس شده توسط ᴄʜᴀʀɪsᴍᴀ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 94 مهمان