(29-03-2014، 14:52)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره
(29-03-2014، 14:51)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 14:46)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان مامانم میاد قرص میخوره تو آبش یه خواب آور میریزم.
(29-03-2014، 14:45)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 14:42)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه میخواستم خامه روی کیک بریزم تمامی خامه ریخت آشپزخونه
خوب شلوارتو عوض کن...|:
منظورت چیز دیگه ایه؟؟|=
حالا مامانم ببینه........:4fv:
||:
بابا چـــــرآ مواظب نبودی؟؟
الان مامانت بیاد میخوای چیکا کنی؟؟
|:
آفرین . . . . .
تجـــــربــ, داری؟:}
کیکمم افتضاح
(29-03-2014، 14:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حالا غلط کردم که گفتم یانه؟
(29-03-2014، 14:55)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 14:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جوابو من دادم:4chs:
خخ یارو چقد اُسکله ی سال پیش گفتم اسممو ب سکوت تغییر بدین با فونت صورتی نوشته بودم ..
برگشته میگیه مگه اسمت همین نی ؟! |: جوابشو یکی دیگه گفته اسمش همینه رنگ که صورتی نی |||:
واییی ینی من برم خودمو بکشم -_-
بله مُشاهده کردم |: ..