امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】

(27-03-2014، 13:43)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 13:23)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلــم میخـوآد الـآن یکــیو تـآ حـــــد مــــــــــــــــــــــــــرگ بزنــم .. !! امیـدوآرم اون شخص خـودش الـآن بفهمـه انقـد رو عصـآبم رآ نــرع |:

منم همچنین اما مال من اون فرد نیست روژینایه عوضیهAngry

عـآغـآ روژینـآ چیکـآر کـردع ؟؟ اگـه خـوآستـی تو پ.خ بگــو !
|:
آگهی
(27-03-2014، 13:41)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 13:35)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 13:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا خجالت نمیکشید:||

صاف صاف راه میرید بعد من دوس دختر نداشته باشم:|
Big GrinBig Grin
خخخخخ!
دعوا نکنید بچه ها-__-
داشتم شوخی میکردم

Az oonmoqe tahala mikhasti ino begi?!

بلی:|
داشتم اذیتتون میکردم!Big Grin
منو که میشناسی!دوس دارم کرم بریزم
چقد بی جنبه:/
غلط کردم-__-
تمومش کنید

Asan kasi harf zad ke migi cheqad bijanbe?!
(27-03-2014، 13:41)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 13:39)برگ سرخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 13:36)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 13:34)برگ سرخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 13:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش بگو ز*ر اضافی نزنه گزارش نشه
کنترل کنه خودشو!
عزیزم...پدرگشتگی داری با من؟؟؟؟ الان خودت همین توهین رو به من کردی.گزارش بدم؟؟؟

نه اینکه خودت توهین نکردی!
فعلا کاریت ندارم
لاله خانم من رو دوستام حساسم!
شما هم به خودت نگیر نیکولاس با ما بود شما رو اصا نمیشناسه..؟!
فعلللللاااااااا؟؟؟؟؟؟
مرضیه خانوم نیکولاس که اسم از کسی نبرده بود فقط گفته بود دخترا.اگه منم عصبانی شدم واس همون حساسیتیه که خودتون گفتید آخه دوست عزیز منم اینجا هست.لطفا دیگه کشش ندید.

Shoma be khatere ahoora dava mikonid oonvaqt khodesh lal shode?!!
Bikaridhaaaaa
سرعت نت پایینه!:|
من دارم حرف میزنم
لیاقتتون همون ادمای خشک و عصبین-__-
والا..
بهشون یه چیز میگه بر میخوره
خدافض!
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
(27-03-2014، 13:43)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رومینا:bighug:
بی زحمت بگید پارمیداHeart
پارمیدا یه دفه ای میشه دیگهBlush تو ببخش :p318::p318::p318:

خدا نخواست……
میگیم خدا   خواست……!!!

(27-03-2014، 13:44)Rom!na نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 13:41)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 13:39)Rom!na نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:]  
-ــ-
هــلوو عـخشی {: ..

بآ منی؟گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 159

آره {: ..
(27-03-2014، 13:45)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 13:44)Rom!na نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 13:41)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 13:39)Rom!na نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:]  
-ــ-
هــلوو عـخشی {: ..

بآ منی؟گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 159

آره {: ..
تنکس..!گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 159
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 159
(27-03-2014، 13:44)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 13:41)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 13:35)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 13:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا خجالت نمیکشید:||

صاف صاف راه میرید بعد من دوس دختر نداشته باشم:|
Big GrinBig Grin
خخخخخ!
دعوا نکنید بچه ها-__-
داشتم شوخی میکردم

Az oonmoqe tahala mikhasti ino begi?!

بلی:|
داشتم اذیتتون میکردم!Big Grin
منو که میشناسی!دوس دارم کرم بریزم
چقد بی جنبه:/
غلط کردم-__-
تمومش کنید

Asan kasi harf zad ke migi cheqad bijanbe?!

بیخیال ساینا!
بسه
(27-03-2014، 13:44)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 13:43)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 13:23)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلــم میخـوآد الـآن یکــیو تـآ حـــــد مــــــــــــــــــــــــــرگ بزنــم .. !! امیـدوآرم اون شخص خـودش  الـآن بفهمـه انقـد رو عصـآبم رآ نــرع |:

منم همچنین اما مال من اون فرد نیست روژینایه عوضیهAngry

عـآغـآ روژینـآ چیکـآر کـردع ؟؟ اگـه خـوآستـی تو پ.خ بگــو !
منم میخوام بدونم }: ..
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
ای بـآبـاع .. |:
|:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(27-03-2014، 13:40)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 13:39)برگ سرخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 13:36)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 13:34)برگ سرخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 13:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش بگو ز*ر اضافی نزنه گزارش نشه
کنترل کنه خودشو!
عزیزم...پدرگشتگی داری با من؟؟؟؟ الان خودت همین توهین رو به من کردی.گزارش بدم؟؟؟

نه اینکه خودت توهین نکردی!
فعلا کاریت ندارم
لاله خانم من رو دوستام حساسم!
شما هم به خودت نگیر نیکولاس با ما بود شما رو اصا نمیشناسه..؟!
فعلللللاااااااا؟؟؟؟؟؟
مرضیه خانوم نیکولاس که اسم از کسی نبرده بود فقط گفته بود دخترا.اگه منم عصبانی شدم واس همون حساسیتیه که خودتون گفتید آخه دوست عزیز منم اینجا هست.لطفا دیگه کشش ندید.

اوکی
چشم تموم شد(:
میسی 4xv

خدا نخواست……
میگیم خدا   خواست……!!!

سپاس شده توسط Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان