امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】

(26-03-2014، 22:52)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم ازاون دخترایی که لباس پرچم امریکاست دوس دارم
اخه یادجاستین بیبرمیفتمTongue

بابا میترا بی جنبست
یه دیروز دوس پسرپیداکرده بود منم الکی گفتمم مرده غش کرده واسه ماAngry
اره نیکی جون ازحالت پنهانی دربیاBlush

بزار اگه پیدا کردم حتما

یه جورایی امریکایی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.uploadax.com/images/06468484440027209377.jpg
...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.uploadax.com/images/39751322716660829956.jpg
http://www.uploadax.com/images/05886650269593888390.jpg
آگهی
هلن عکس2وان دایرکشن زینو زبونشوConfused
ولی ممنون
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 112

سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
(26-03-2014، 22:54)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:51)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:49)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـوب الـآن بـآ کـآمپـیوتـر اوومـدم (:

سلـــآآم ^ـــ^

سلام اواتار حراججججججججججججییییییییییی

(26-03-2014، 22:51)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام فاطمه
هلن کجایی؟Huh

اینجام واستا دارم اپلود میکنم

مcryingن دختر با لباس پرچم انگلیس میخوام هلن
بزار پیدا میکنم

(26-03-2014، 22:58)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی ممنون

خخخخخ
خواهش

(26-03-2014، 22:54)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ هلـن میخـوآی ازینـآ بت بــدم ؟؟

از کدوما؟!
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(26-03-2014، 22:59)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:54)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:51)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:49)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــآآم ^ـــ^

(26-03-2014، 22:51)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام فاطمه
هلن کجایی؟Huh

بزار پیدا میکنم

(26-03-2014، 22:58)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی ممنون

خخخخخ
خواهش

(26-03-2014، 22:54)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کدوما؟!

آوآتــآر ((:
|:
امریکایی بود یاهالیوودی؟Dodgy
ولی ممنونAngel

(26-03-2014، 23:00)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:59)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــآآم ^ـــ^

سلام فاطمه
هلن کجایی؟Huh

بزار پیدا میکنم

ولی ممنون

خخخخخ
خواهش

از کدوما؟!

آوآتــآر ((:

باش بزار بعدا من دیگه دارم میرم!
ورود آقایان ممنوع!¡
عجب فیلم باحالی بود خدایی
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
بیاین یه عکس خیلی خوجل دخمل با لباس امریکا موظب باشید کیفیتش تو حلقتون گیر نکنهBig GrinBig Grin
هلن دوباره عکس بزارBlush
عکس نیکی که میخوادهم بزاردیعUndecided

من دیگه برم مامانم تا لپتاپو تو سررم نترکونده
شب شیک همگی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان