(26-03-2014، 22:21)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب مشکلت چیه؟
(26-03-2014، 22:20)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-03-2014، 22:18)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب اگه باهاش قهری بندازش تولیست سیاهت خیالتم راحت بخواب
(26-03-2014، 22:15)asal.hz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-03-2014، 22:14)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با من چیع دعوا میکنی
خخخخـ نع دیگع با تو عمرا دعوا کنم !! -__-
عکسایه تویه وبلاگ ! !
یه سوال منـ به وبلاگ تو قبلا نظر دادم؟!
نع باو با تو دعوا نکردم این عصابمو ریخته بهم وللش به هر حال من باهاش قهرم جهنم!
چه خبرا؟!
خیلی وقته پ خ ندادی ولی اشکال نیس همین جا با هم می حرفیم
همین کارو کردم!
(26-03-2014، 22:18)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم :
2 پیمانه آرد معمولی
2 پیمانه شیر
آب ( به مقدار لازم )
1 چانه مایه خمیر
نمک
سیب زمینی (برای 1 یا 2 نفر)
روغن (برای سرخ کردن)
همینا رو میخواد
تنکس
(26-03-2014، 22:22)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هلن بامنم میخوای دعواکنی؟:97::angry2:
(26-03-2014، 22:21)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-03-2014، 22:20)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میگم غربی هستی غربی ها پنکیک صبحونه زیادمیخورن.
(26-03-2014، 22:16)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خیلی خوشمزس
دورش چیپسع داخلش ماهی
جدی؟!
نع اون مدلش رو نخوردم ! !
ولی برایه صبحوونه بیشتر پنکک می خورم !
چراع همه میگنن من ایرانی نیستم ؟!
اون از میترا ...
هع راستی گفتم میترا اون کوش؟!