امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】

(26-03-2014، 22:21)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:20)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:18)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:15)asal.hz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:14)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخـ نع دیگع با تو عمرا دعوا کنم !! -__-
عکسایه تویه وبلاگ ! !
یه سوال منـ به وبلاگ تو قبلا نظر دادم؟!
با من چیع دعوا میکنیSadSad

نع باو با تو دعوا نکردم این عصابمو ریخته بهم وللش به هر حال من باهاش قهرم جهنم!

چه خبرا؟!
خیلی وقته پ خ ندادی ولی اشکال نیس همین جا با هم می حرفیم
خب اگه باهاش قهری بندازش تولیست سیاهت خیالتم راحت بخوابSleepy

همین کارو کردم!

(26-03-2014، 22:18)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مواد لازم :
2 پیمانه آرد معمولی
2 پیمانه شیر
آب ( به مقدار لازم )
1 چانه مایه خمیر
نمک
سیب زمینی (برای 1 یا 2 نفر)
روغن (برای سرخ کردن)
همینا رو میخواد

تنکسHeart
خب مشکلت چیه؟

(26-03-2014، 22:22)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:21)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:20)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:16)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خوشمزس
دورش چیپسع داخلش ماهی

جدی؟!
نع اون مدلش رو نخوردم ! !
ولی برایه صبحوونه بیشتر پنکک می خورم !
میگم غربی هستی غربی ها پنکیک صبحونه زیادمیخورن.

چراع همه میگنن من ایرانی نیستم  ؟!
اون از میترا ...
هع راستی گفتم میترا اون کوش؟!
هلن بامنم میخوای دعواکنی؟:97::angry2:Angry
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 106

سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
آگهی
چقد خلوته =اااااااااا
خب شایدایرانی نباشی هلن چون اسمت خارجیه
مث اندی-مایکل-
cryingSad

فک کنم افسردگی گرفتم
-__-
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
Salaaam .. modira b man ekhtar nadid k daram fingilishi type mikonam .. ba gooshi oomadam farsi ham nadare.
|:
(26-03-2014، 22:23)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:21)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:20)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:18)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:15)asal.hz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با من چیع دعوا میکنیSadSad

نع باو با تو دعوا نکردم این عصابمو ریخته بهم وللش به هر حال من باهاش قهرم جهنم!

چه خبرا؟!
خیلی وقته پ خ ندادی ولی اشکال نیس همین جا با هم می حرفیم
خب اگه باهاش قهری بندازش تولیست سیاهت خیالتم راحت بخوابSleepy

همین کارو کردم!

(26-03-2014، 22:18)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مواد لازم :
2 پیمانه آرد معمولی
2 پیمانه شیر
آب ( به مقدار لازم )
1 چانه مایه خمیر
نمک
سیب زمینی (برای 1 یا 2 نفر)
روغن (برای سرخ کردن)
همینا رو میخواد

تنکسHeart
خب مشکلت چیه؟

(26-03-2014، 22:22)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:21)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:20)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:16)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خوشمزس
دورش چیپسع داخلش ماهی

جدی؟!
نع اون مدلش رو نخوردم ! !
ولی برایه صبحوونه بیشتر پنکک می خورم !
میگم غربی هستی غربی ها پنکیک صبحونه زیادمیخورن.

چراع همه میگنن من ایرانی نیستم  ؟!
اون از میترا ...
هع راستی گفتم میترا اون کوش؟!
هلن بامنم میخوای دعواکنی؟:97::angry2:Angry

نه اغا تو عمرمون اومدیم با رژِی دعوا کردیم!
اصن اینطور نیست ولی خودمم به شک افتادم که ایرانیم
خخخخخخخخخخـ...
راستی اون میترا پلیسه کجاست؟!
نیستش؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
فقد من؟crying
منم رفتم خو

بچه هاآواتارمو الآن عوض کردم خوبع؟!

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

(26-03-2014، 22:25)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Salaaam .. modira b man ekhtar nadid k daram fingilishi type mikonam .. ba gooshi oomadam farsi ham nadare.

اینا رو ولش بچسب به اواتار تو خخخخ

(26-03-2014، 22:25)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم افسردگی گرفتم
-__-

واع؟1
چرا ؟!
میتراپلیسه کیه؟Huh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان