11-07-2012، 18:50
از تو دور شدن و رفتن و نمیخوام
این نغمه جدایی رو نمیخوام
تو دنیامی دنیارو نمیخوام
برای دنیامون یه کاری کن
این نغمه جدایی رو نمیخوام
تو دنیامی دنیارو نمیخوام
برای دنیامون یه کاری کن
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
|||||||||||||||||||||||||||||
11-07-2012، 18:50
از تو دور شدن و رفتن و نمیخوام
این نغمه جدایی رو نمیخوام تو دنیامی دنیارو نمیخوام برای دنیامون یه کاری کن
11-07-2012، 18:53
فقط كساني معني دلتنگي را مي فهمند كه طعم وابستگي را حس كرده باشند.
11-07-2012، 18:53
تمام چسب زخم هایت را هم که بخرم
باز نه زخمهای من خوب میشود نه زخمهای تو ...
11-07-2012، 18:54
جـــایــی بـایـــد باشــــد
غــیــر از ایــــن کـــنــج تـــنــهـــایـــی ! تــــا آدمــــ گــــاهـــی آنــــجـــا جــــان بــــدهــــــد ! مــثــــلا "آغـــــوش" تـــــــو ! جـــــان مـــیـــدهد برای جــــــــــان دادن ...
11-07-2012، 18:55
خدایا بسمه دیگه عذابم نده چرا صدامو نمیشنوی خیلی خستم احتیاج به یه خواب ابدی دارم خدایا میبینی چقدر داری عذابم می دی؟
کار هر روزم شده گریه و زاری از این زندگی لعنتی بریدم هر لحظه صدات میکنم خدایا کمکم کن پس جواب این خواهشامو این التماسامو چرا نمیدی من دارم تقاص چیو پس میدم میگن خدا همه بنده هاشو دوست داره پس چرا منو دوست نداری مگه من چیکار کردم....! این حرف دله منه کسی که هیچ کس دوسش نداره حتی خداش
11-07-2012، 18:56
روی آن شیشه ی تب دار تو را ها کردم ، اسم زیبای تو را با نفسم جا کردم
، شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شد ، شیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم ، با سر انگشت کشیدم به دلش عکس زیبای تو را ، عکس زیبای تو را سیر تماشا کردم .
11-07-2012، 18:57
سخترین دیدار دیدار اونیه که به جای همه ی عشقی که بهش دادی یه قلبه زخمی برات یادگار بزاره و تو
نگاهش کنی و باز مثه روزه اول دلت بلرزه و حس کنی هنوزم دوسش داری . بخوای همه تنهایی رو که به امیده برگشته دوبارش تحمل کردی تو گوشش فریاد کنی اما حتی نتونی به چشماش نگاه کنی که بفهمه با همه ی بدیهاش هنوزم با همه ی قلبت دوسش داری اما ببینی چشماش داد میزنه دلش ماله یکی دیگه ست....* تــمام روزهایی که تــنها بودی
11-07-2012، 18:57
پروردگارا.....
آنگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم و آنگونه بمیران، که به وجد نیاید کسی از نبودنم .....
11-07-2012، 18:58
شاید پاکترین هوای دنیا ، متعلق به لحظه ای است که دلمان هوای هم میکند . . .
11-07-2012، 19:00
گله دارم از تو ای عشق
تو که اشکامو ندیدی همه قلبمو شکستند تو صداشو نشنیدی این همه نامهربونو در کنارم آفریدی اما اون که آرزومه بیقرارم آفریدی **** تا کی باید با عکس اون از لحظه ها گذر کنم بوسه به عکسش بزنم غصه هامو بیشتر کنم تا کی باید با یاد اون کبوترا رو پر کنم با دیدن پروانه ها گوش خدا رو کر کنم داد بزنم بهش بگم آه ای خدا آه ای خدا این ها همه آزاده اند پس من چرا؟ پس من چرا؟ بالی به من بده میخوام فاصله ها رو بشکنم برای دیدن گلم از همه چیز دل بکنم **** همه ستاره ها رو خط بزن از آسمونم به جاش اون برق چشاشو بده یک لحظه نشونم همه ترانه هامو پیش چشمات میسوزونم نا بزاری قطعه ای رو واسه چشاش بخونم **** بگیر از من لحظه هامو بده یک لحظه نگاهش همه دنیامو فنا کن بده یک بوسه ز کامش نفسم در سینه حبس کن بده یک لحظه هوایش هوسم را شعله ور کن با شمیم گیسوانش | |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |