امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

: گــفـتگـوے آزاد 【95】

(24-03-2014، 22:47)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال. مرضیه دقیقا کدومتونید؟

من مرضیم !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N
آگهی
سیلام همگی^_^
 مخاطب פֿـاص نــבارҐ ! چوטּ פֿـوבҐ פֿـاصҐ .!!
: گــفـتگـوے آزاد 【95】 173
 سپاس شده توسط ERF@N ، ★~Ѕдула~★
(24-03-2014، 22:46)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیــم -___- ..

من عمو عرفــان و میخوم .. >_<

غزل من چون عموتم حکمه پدرتو دارم. این پسره ایمان به درده تو نمی خوره. ولش کنkaffe2
ممنونم alone boyنوکرتمBlush
 سپاس شده توسط Mr.Robot
♛ℯℛℱἁℵ♛
|: اسمت تو حلقم
(24-03-2014، 22:48)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 22:47)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 22:44)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 22:42)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر اینجا موشی وقتی میای جرئت چفته دهنت باز میشهp345

ALONE B0Y : با اینکه میدونم جوابش نعه ولی میخوام بپرسم (((: تا حالا ... داشتی ؟ |:

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

saina ج بده |:

Dadam.

خسته نباشی |: من اومدم بیرون |:

Akhe ba tablet oomadam internet ziad anten nemideBig Grin
(24-03-2014، 22:46)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه بار دیگه بیاین تو بازی و برین بیرون تمام اطلاعات تو pc یا هرچی رو -- میکنم |:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.jorat-haghighat.ir/join.php?sid=68001

به منم یاد بده : گــفـتگـوے آزاد 【95】 173 بی شوخی : گــفـتگـوے آزاد 【95】 173
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(24-03-2014، 22:48)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیلام همگی^_^

سلووم بیتایی^__^

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

سپاس شده توسط بیتا خانومی*
(24-03-2014، 22:48)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 22:47)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 22:44)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 22:42)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر اینجا موشی وقتی میای جرئت چفته دهنت باز میشهp345

ALONE B0Y : با اینکه میدونم جوابش نعه ولی میخوام بپرسم (((: تا حالا ... داشتی ؟ |:

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

saina ج بده |:

Dadam.

خسته نباشی |: من اومدم بیرون |:

شما هم خسته نباشی. منم به خاطره تو اومدم بیرون.
 سپاس شده توسط Mr.Robot
خوش گذشت ^__^
شب بخیر دوستآن ^__*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 56 مهمان