امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

این ۵ جمله را هیچوقت به مرد زندگیتان نگویید.....

تا حالا شده که حرفی رو به/نامزد/همسرتون یا کسی که خیلی دوسش دارین بزنید و یکهو از عکس العمل سریع و خشمگین اون شگفت زده شین؟؟ حرفی که گفتین شاید خیلی بی منظور و یا حتی یه انتقاد کوچیک بوده .. اما عکس العمل سریع و تهاجمی اون شما رو ناراحت کرده.
حرفی که گفتین شاید خیلی بی منظور و یا حتی یه انتقاد کوچیک بوده اما عکس العمل سریع و تهاجمی اون شما رو ناراحت کرده. این نه تقصیر شماست نه اون. همش تقصیر بیولوژیه!!!!!

بدن مردها در مقابل تهدیدها خیلی متفاوت از زنها عمل میکنه. فشار خونشون سریع بالا میره ضربان قلبشون تندتر میشه و همه اینها پیش زمینه دعوا میشه.خبر خوب اینه که مردها قابلیت پیشرفت در زمینه بروز احساساتشون دارند. و باید یادمون باشه که وقتی میخواهیم مساله ای رو در مورد اونها مطرح کنیم کاری نکنیم که احساس کنند دارند از طرف ما تحقیر میشن. پس قبل از اینکه دهنمون رو باز کنیم و به طور اتفاقی حرفی بزنیم که پایه ریز جنگ جهانی سوم باشیم(!) بهتره نکات زیر رو بدونیم تا باعث آزردگی خاطر مرد زندگیمون نشیم…
حرفایی که هیچ وقت نباید به مردها زد:
۱- دوستات همه خل و چلن!!
خوب گیریم که همه دوستای نامزدت چت مغز باشن و یکسره در مورد برنامه ۹۰ و مسابقه فوتبال مسخره هفته پیش حرف بزنن.. باید هر جوری هست تحمل کنی! اگه راجع به فوتبال حرف نزنن میخوان در مورد خاطرات کسل کننده سربازی با هم حرف بزنن و سرت رو درد بیارن. ولشون کن به حال خودشون!
راه حلش اینه که سعی کنی با اونها یه نقطه مشترکی پیدا کنی تا از بودن باهاشون و رابطه نامزدت با اونها رنج نبری. میتونی برای خودشیرینی هم که شده به نامزدت بگی من واقعا دلم میخواد با دوستات بیشتر آشنا بشم…
۲- تو رابطمون دیگه هیچ چیز هیجانی وجود نداره…این جمله دقیقا مساوی اینه: تو عرضه نگه داشتن این رابطه رو نداری!!
خوب شما به جای اینکه با گفتن این جمله مسئولیت این پست رو بندازین رو دوش اون٬ میتونین پیشنهاد انجام کارهای هیجان انگیز٬ بیرون رفتن٬ سفر رفتن یا … رو بدین.
۳- اگه عاشقم بودی٬ فلان کارو برام انجام میدادی…
هر جمله ای از این دست نشون میده که بیان کننده اون نیازمند توجه هستش! خوب اگه واقعا اینطوری چرا رک نمیگی که دلت میخواد بهت بیشتر توجه کنه؟؟
به جای اون٬ میتونین بگین عزیزم من احساس میکنم به توجه بیشتری از طرف تو نیاز دارم. این جمله بدون اینکه مسئولیت رو انداخته باشین رو دوش اون.برای گفتن یه همچین چیزهایی با جمله “من احساس میکنم” شروع کنید.
۴- خانواده ات به دردنخور هستن…
بشر از ابتدای خلقت به والدین خود به چشم حامی نگریسته و در همه حال دوست داره این باور رو داشته باشه که اونها کمکش میکنن. حالا سوال اینه که اگر مشکل خاصی در مورد خانوادش وجود داره چجوری بهش باید گفت؟ خوب سعی کنید وقتی راجع به چیز مهمی مثل این میخواین حرف بزنید صحبت رو جوری مطرح کنین که براش قابل هضم باشه. مثلا بگیم من میدونم که خانواده ات برات خیلی مهم هستن. اما احساس میکنم که اونها رابطمون رو تحت الشعاع قرار میدن. من مایلم که در این مورد با هم صحبت کنیم.
۵- ما تمکن مالی برای خرید فلان وسیله نداریم.
فکر کن همسرت با یه تلویزیون ۴۹ اینچ ال سی دی با شور و شوق و هیجان وارد میشه و تو یهو با عصبانیت داد میزنی وااااای تو فکر نکردی که پولشو چجوری باید بدیم؟؟
درسته که نگران پرداخت پول و فشار مالی هستی اما به جای دادن زدن و بی مسئولیت جلوه دادن اون٬ خیلی آروم میتونی بگی که چقدر سورپرایز و خوشحال شدی و در ضمن بگی که نگرانی که آیا میتونی از عهده پرداخت قسطش بر بیاین…
بهتون پیشنهاد میکنم :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=89483
پاسخ
 سپاس شده توسط ♥TARANNOM♥ ، Lordlas ، *larmes de Feu* ، pegah-p ، ♥گل یخ ♥ ، ♥ Sky Princess♥ ، خانوم گل ، ps3000 ، FARID.SHOMPET ، Hamidreza jefri HHH ، Gandoom ، SABER ، parya2 ، aCrimoniouSs ، AmItiSe ، فاط ، bahare_021 ، Amir BF ، னιSs~டεனσή ، ...Altair... ، raha8919 ، S@NA ، black devil ، johnny ، aliedge ، MissLone ، فرشته ي كوچولو ، sina0111 ، *2gether4ever* ، سوری193 ، sjmmc ، parmida.a ، ღSηow Princessღ ، elnaz-s ، پارمیداnbp ، mazii ، T A R A ، elina arian ، Mrs f.a.t.e.m.e.h ، آرامش ، خانومي ، خسرو شکیبایی ، عسل... ، MINA JOON ، AFEE BOZORG ، parisa y ، * AMIR* ، šhεïdα ، رزمی کار ، arooos ، Snow-Girl ، first girl ، دخترمن ، ЯØறдητ!c✘ G!гL ، .آمیتیدا. ، helena ، F A R ! N ، PARIA33 ، *دختر تهرونی* ، Wєιяɗ ، sara mehrani ، Danger.A ، @پوریا@ ، مامان بزرگ ، ⓩⓐⓗⓡⓐ
آگهی
چه جالب باشه سعی میکنم نگم ولی اگه خواد واسه من عصبانی بشه من بدتر عصبانی میشمBig Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط farhad74 ، aCrimoniouSs ، ...Altair... ، raha8919 ، aliedge ، arooos
خوبه که یکی به این ها بگه که چی نباید به ما بگن. به ویژه وقتی که مرد خونه خسته هستBig Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط ...Altair... ، farhad74 ، arooos
من اصلا از این چیزا نمیگم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این ۵ جمله را هیچوقت به مرد زندگیتان نگویید..... 1
پاسخ
 سپاس شده توسط aliedge ، farhad74 ، arooos
(18-09-2012، 8:34)maryam jooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کنم باید تیترشو تغییر بدن:«این جملات را همیشه به مرد زندگیتان گوشزد کنید»25r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r30

یه کم با پسرا مهربون تر باشی خدا خیلی بیشتر دوست داره ،میدونستی؟!Tongue اگه نمیدونستی حالا بدون....Tongue
بهتون پیشنهاد میکنم :
پاسخ
به جای خنده پند یاد بگیر.....DodgyTongue (شوخی)
بهتون پیشنهاد میکنم :
پاسخ
کاش کنارش مینوشتین :
«چگونه این مورد آخریه رو به مادرتون (:bighugSmile ابلاغ کنین!»
بسوزد خانه ی لیلی و مجنون
که رسم عاشقی در عالم انداخت
اگر لیلی به مجنون داده میشد
دل هیچ عاشقی رسوا نمیشد
پاسخ
 سپاس شده توسط farhad74
(23-10-2012، 13:59)elina arian نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش کنارش مینوشتین :
«چگونه این مورد آخریه رو به مادرتون (:bighugSmile ابلاغ کنین!»

با روی خوش و مهربانی و بوسه بر دستان مادر....Smile

اگه راستشو بخواین نمیدونم چجوری به مادرتون بگین، ولی مادر نازنین خودمو میدونم...
بهتون پیشنهاد میکنم :
پاسخ
یادم بمونه همیشه همینا رو بگم بهش
پاسخ
 سپاس شده توسط farhad74
چه جالب،
این جامهارت های زندگی هم میاموزیمBlush
ترجيح ميدهم با كفشهايم در خيابان راه بروم و به خدا فكركنم
تا اين كه در مسجد بشينم و به كفشهايم فكر كنم
دکتر شريعتي

پاسخ
 سپاس شده توسط farhad74

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Exclamation مدام به خود نگویید همیشه به درد هیچ کاری نمیخورم!
  از جمله عوارض واتس آپ و وایبر
  در مخزن زندگیتان کوسه ای بیندازید
  میخواهید زندگیتان را تغییر دهید؟
  10جمله که مردها هیچوقت حاضر به شنیدن آن نیستند
  8 جمله که هرگز نباید به مادر شوهر گفت!!!!!
  با پرسیدن 5 سوال ساده از خودتان،زندگیتان را بهتر کنید
  جمله هایی که افراد موفق هرگز نمی گویند
  هیچوقت دلسرد نشوید اتفاق‌های خوب زمان می‌برند
  رازهای خود را به این افراد نگویید

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان