امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

: گــفـتگـوے آزاد 【95】

سلآم ! ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ ، MOHSENEBRAHIMI
آگهی
(24-03-2014، 11:20)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 11:14)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 11:13)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیروزم قضیه تف پیش اومدا:|
ایمان نزار برم بگم اقاش بیاد چک و لقدیت کنه:|

سلـآم برسـون ..

ایمان الان دارم میرم به احمد زنگ بزنم. من رفتم بابای.

خخخخخخ ...

سوسمـآرای عاشق ....... خخخخخخخ Big Grin

سلآم برسـون ...

راستی بگـو اگه شمارمو داره تکـ بنداز کارش دارم .. من شمآرشو اشتفاییی پاک کردم ..
(24-03-2014، 11:20)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 11:19)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 11:16)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: محسن...بخور بخور: گــفـتگـوے آزاد 【95】 8
هان0__0

شکست روحی روانیتو:|
بدید تا نخورم|:
(منظورم سپاس و شکست روحی بود)
ستاد سناسایی کردن منحرف ها:ag54:

اوه منم یهو قیافم اینطور شدش :229::229::229::229:14k14k14k:183::183:

(24-03-2014، 11:21)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تف به این شانس مهمون داریم من باید برم -__-
نمیخوام برم cry girl
کمک :hlp:

خدافس ):

بای عسیسم ^___^
|: |: |: |:
ایمان بپرس برمممممممممممممممممممممممممم
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(24-03-2014، 11:23)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 11:20)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 11:14)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 11:13)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیروزم قضیه تف پیش اومدا:|
ایمان نزار برم بگم اقاش بیاد چک و لقدیت کنه:|

سلـآم برسـون ..

ایمان الان دارم میرم به احمد زنگ بزنم. من رفتم بابای.

خخخخخخ ...

سوسمـآرای عاشق ....... خخخخخخخ Big Grin

سلآم برسـون ...

راستی بگـو اگه شمارمو داره تکـ بنداز کارش دارم .. من شمآرشو اشتفاییی پاک کردم ..

دلم نمیخواد ی مگس شماره عشقمو داشته باشه.Big Grin
 سپاس شده توسط ERF@N ، !~IмДи~!
من بروم^_^
بای بای^_^
 سپاس شده توسط ERF@N
(24-03-2014، 11:19)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 11:13)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 11:10)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 11:10)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 11:06)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول برو اینرو نگا کن بعدا به من بگو زشت.خخخخخخ

نگـآه کردم ... بازم میگـم زشت تویی .. خخخ خ خ خ خ خ Tongue زبــــــــــــــون TongueTongueTongue

تف رو زبونت.Big Grin

اوخی ..

خواهر زن بی ادبــــ .. تو الان خوشگلی ؟؟؟؟؟؟

بچه بودی مثه سوسمـآر بودی کع Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

به جدم ایمان رفتم. خیلی شبیهه توام.Big Grin
اصلـآ ... به جـد مـآدریـت رفتی ...

مـآدرتـو میشـناسی ؟؟ خخخخخ Big Grin
(24-03-2014، 11:19)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 11:13)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 11:10)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 11:10)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 11:06)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول برو اینرو نگا کن بعدا به من بگو زشت.خخخخخخ

نگـآه کردم ... بازم میگـم زشت تویی .. خخخ خ خ خ خ خ Tongue زبــــــــــــــون TongueTongueTongue

تف رو زبونت.Big Grin

اوخی ..

خواهر زن بی ادبــــ .. تو الان خوشگلی ؟؟؟؟؟؟

: گــفـتگـوے آزاد 【95】 8

بچه بودی مثه سوسمـآر بودی کع Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

به جدم ایمان رفتم. خیلی شبیهه توام.Big Grin

مرفهان بی درد. همه جور عروسک داره:4fv:
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
ایمان بعدا تو خصوصی بگو من رفتم بایییییییییییییییییییییییی ^___^

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 72 مهمان