امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

نقل قول: مرگ بر ضد ولایت فقیه. رأی دادن وظیفه ی ملی هرکسیه("__")

چه ربطی داشت به صنعت ملی شدن نفت0__0

خدافسـ.........
آگهی
(24-03-2014، 10:09)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 10:06)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 10:02)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 9:49)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 9:47)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم "_"

فری موفرفری ^_^

نوری
نوراع
^_^

خوفی؟

هوووم خوبم (:
توهم خوبی نپرسم :|
مهمون داریم):
یه زن خیلی خیلی معتقد
و یه مرد خیلی خیلی معتقد و پیر
منم خودمو تو اتاقم حبس کردم -_-

ما هم مهمون داریم 30 نفر از صبح که بیدار شدم نفرتم پیششون فکر میکنن من خوابم Big Grin
 سپاس شده توسط F A R ! N
(24-03-2014، 10:07)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 9:59)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این مسابقهه به کی رای دادین؟
من رای ندادم!

(24-03-2014، 9:48)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 9:44)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هآی !!!!!!
کی هس؟
کی نیس؟
ما اومدیم ^_^
این هست اون نیس|:

اشتب گفتی !
اون هس این نیس!

مرگ بر ضد ولایت فقیه. رأی دادن وظیفه ی ملی هرکسیه("__")
بعله سَگ درصد!!!!

استغفرلله !
خدایا منو رو ببخش
منو به راه راست هدایت کن!
من در حق خودم ظلم کردم در هر انقلاب و ملتم ظلم کردم
من رو عفو کن((=
گــفـتگـوے آزاد 【94】 272

سپاس شده توسط ERF@N
...O_o
واسه منم خرابه ارسال هام رو نمیبینم -___-
 سپاس شده توسط F A R ! N
(24-03-2014، 10:01)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!

سلـــــــــــآآآآم ^ـــ^
|:
نیکی کوجا رف؟؟
نورا داوری ؟؟عایا
گــفـتگـوے آزاد 【94】 272

نستـــرن کــــــــــوجــآآ بــودی هـــآآن ؟؟؟؟
|:
(24-03-2014، 10:25)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیکی کوجا رف؟؟
نورا داوری ؟؟عایا

آره رشوه هم بدید قبول میکنم ^____^
 سپاس شده توسط F A R ! N
فاطمه ^____^
خوبی¿¡
خوبم¿¡
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 91 مهمان