امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

(24-03-2014، 1:11)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 1:04)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووف

عرفان
شمیم
بیاید قشنگ و تند تند با هم بحرفیم خو

باوشه
بچه هاشماامروزرفتیدعیددیدنی/؟
نه
(24-03-2014، 1:12)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع واقعا؟؟؟
نمیدونستم بزرگ ترم اونم 3 سال خخخخخخBig GrinTongue

نَ شمیم از صبح تو خونه بودم
دلم نمی خواد جایی برم
دلم همون شمال می خواد ک خانواده میگن نع

هی اخه تو کی هستی

ملیتا تو پس تو حالا منو چی فرض میکردی؟
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
آگهی
(24-03-2014، 1:15)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 1:11)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 1:04)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووف

عرفان
شمیم
بیاید قشنگ و تند تند با هم بحرفیم خو

باوشه
بچه هاشماامروزرفتیدعیددیدنی/؟
نه
(24-03-2014، 1:12)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع واقعا؟؟؟
نمیدونستم بزرگ ترم اونم 3 سال خخخخخخBig GrinTongue

نَ شمیم از صبح تو خونه بودم
دلم نمی خواد جایی برم
دلم همون شمال می خواد ک خانواده میگن نع

هی اخه تو کی هستی

ملیتا تو پس تو حالا منو چی فرض میکردی؟

منظور؟؟؟
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

گــفـتگـوے آزاد 【94】 254
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc
من که رفتم خسه شدمAngel

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
سینا:ا

یه چی بگین دیگه
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(24-03-2014، 1:19)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که رفتم خسه شدمAngel

باش بای شب خوش♥

سپاس شده توسط ◙◙◙ sina ◙◙◙
(24-03-2014، 1:21)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 1:19)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که رفتم خسه شدمAngel

باش بای شب خوش♥

(24-03-2014، 1:18)◙◙◙ sina ◙◙◙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـتگـوے آزاد 【94】 254

وا چراع؟؟
نمیدونی کار کیه؟؟؟
نه
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(24-03-2014، 1:18)◙◙◙ sina ◙◙◙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـتگـوے آزاد 【94】 254
خو محروم شدیع دیگه>__<

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

ملیتا منظورم اینه تا الان فکر میکردی چند سالمه؟
000000000000
سینا ببین چندتا پروفایل میسازی وقتی محرومی پروفایلاتو میبندن به محرمیت اضافه میکن(پروفایل اولت)
باید صبر کنی تا محرومیتت تموم شه من چندین بار اینو ازمایش کردم ولی یه دفعه یکی باهام دوست بود محرومم نکرد بد از 6 بار منم با اون پروفایل اینقدر صبر کردم تا پروفایل اصلیم باز شه
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ◙◙◙ sina ◙◙◙

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان