امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

(23-03-2014، 22:07)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 22:05)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 22:03)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 21:59)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیو ایول خدا کنه جواب نده اهDodgy
من عاشق کل کل م
دیگه بهت هیچی نمیگمDodgy
باش نیوشا خانوم 
به خدا بهش هیچ جوابی نمیدم 
فقط بخاطر خودت 
ببخشید ها
مرسیییییییییییییییییییییییییییییHeartHeartHeart
آگهی
پآرمیدآ کوجآیی
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(23-03-2014، 22:09)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 22:07)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 22:05)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 22:03)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 21:59)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عاشق کل کل م
دیگه بهت هیچی نمیگمDodgy
باش نیوشا خانوم 
فقط بخاطر خودت 
ببخشید ها
خواهش Smile

(23-03-2014، 22:09)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عاشق کل کل م
دیگه بهت هیچی نمیگمDodgy
باش نیوشا خانوم 
فقط بخاطر خودت 
ببخشید ها
خواهش میکونم
هوفففففففففففففف
جرئت وحقیقتDodgyExclamationIdeaAngryAngel

(23-03-2014، 22:09)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پآرمیدآ کوجآیی
شمانبودی توباکس من بایدبپرسم.Dodgy

اهوراسلام نامرئی شدی؟Dodgy
گــفـتگـوے آزاد 【94】 230

سلام(:
.....
کیا هستن?
سلآمـ !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(23-03-2014، 22:18)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوفففففففففففففف

(23-03-2014، 22:09)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پآرمیدآ کوجآیی

سلام:|
ن هستم-__-

به قول فاطی
سرعت نتم مثه راه رفتن یه پنگون حاملست:|
توف-__-
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(23-03-2014، 22:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآمـ !
سلام بهترین

(23-03-2014، 22:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 22:18)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوفففففففففففففف

پآرمیدآ کوجآیی

سلام:|
ن هستم-__-

به قول فاطی
توف-__-
دلم میخواداین گشت ارشادوبکشم:angry2:
گــفـتگـوے آزاد 【94】 230

سپاس شده توسط Dead Silence
به قول فاطی
توف-__-
 سپاس شده توسط Dead Silence
مرضیه م پارمیدا جون (:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 121 مهمان