امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

(23-03-2014، 15:48)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 15:45)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 15:43)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 15:39)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 15:37)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الکیAngry

به خـآطر دهـن گشـآدش .... خخخخ Big Grin

خفه تو یکیDodgy

دیدی رآس گفـتـم ..... خخخخخخBig GrinDodgy

شتکــــ

مرگTongue

(23-03-2014، 15:45)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 15:43)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 15:39)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 15:37)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الکیAngry

خفه تو یکیDodgy

(23-03-2014، 15:39)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الکیAngry

|=
منم یه بار 4 روز الکی محروم شدم:|
نام کاربرین قشنگه

تقریبا دو ماه بودم
می30

نظرت راجب فلشخور چیه؟

خوفه دوسش می دارم
بعضی از مدیراش بدن فکر می کنن رییس جمهوری چیزین ازشون بدم میادDodgy
چند سالته؟
آگهی
(23-03-2014، 15:48)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 15:45)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الکیAngry

خفه تو یکیDodgy

شتکــــ

مرگTongue

بتـمرگ SleepyTongue

عکسـام دیلیــــــــت شد ..

الان میخــوام عکسی که با لکســـوز گرفتمـو بزـآرم .. تو فیس ترکـون ـد // Big Grin
 سپاس شده توسط .. ReZa .. ، ஐற£ℒἶ†дஐ
واییییییییییییییییییییییییییی ایمان من عاشق بورم ^___^!
خیلی باحال بودی (;
 سپاس شده توسط .. ReZa .. ، !~IмДи~!
Star 
(23-03-2014، 15:49)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 15:46)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 15:42)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 15:38)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراالکی ملیتا
منم الکی محروم شدم به خاطرخودشیرینی یه رییسAngel

ی شب واسه خودم اومدم دیدم محرومم
کاره تارا بود
باز ثبت نام کردم اومد فقط بپرسم چرا زودی دوباره محرومم کرد
اره تارامنومحروم کرد.یه چندتاعکس اداخته بودم نوشت کسی بیاداینومحروم کنه بعدمیخواستم جواب بدم الکی گفت اسپم!اقاصابر هم که رسیدگی نکرد بازدوباره رفتم ثبت نام کردم.

ارع بدبخته ....
رییس جمهورنه رییس تمامی5قاره!اصن فک میکنن خداهستن.Angry
گــفـتگـوے آزاد 【94】 151

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(23-03-2014، 15:44)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 15:37)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 15:32)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 15:28)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&pid=1702313#pid1702313
نیکی بدو برو ببین گذاشتم =ا

خـوبه ... خوشگلیــآ Sleepy
آرهــ ... خــوبی

مرسی (;
اتـــــاقت خیــلی شیکــه ... پولداریــنا ... :]
گــفـتگـوے آزاد 【94】 151
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، !~IмДи~!
حالم خیلی خوبه 0_0
پدیده شگفت انگیزیه :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط .. ReZa ..
(23-03-2014، 15:51)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه تو یکیDodgy

شتکــــ

مرگTongue

بتـمرگ SleepyTongue

الان میخــوام عکسی که با لکســـوز گرفتمـو بزـآرم .. تو فیس ترکـون ـد // Big Grin
عـــــــــــــــــــــــــــجب ...Undecided
گــفـتگـوے آزاد 【94】 151
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، !~IмДи~!
عرفان اون عکس فیسبوکتو ور دار اصن بت نمیاد |=
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(23-03-2014، 15:50)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند سالته؟

17

(23-03-2014، 15:51)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بتـمرگ SleepyTongue

هع:-
بدبختBig Grin
مثلا دنبال خاستگاری؟؟TongueTongue
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط !~IмДи~!
ملیتا؟
گــفـتگـوے آزاد 【94】 151

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان