امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

(23-03-2014، 14:23)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:19)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:17)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:14)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:11)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخ ..

استغفرالله این شکلیـه

با این س

...
Dodgy

اقا مگه داریم گفتاری میگیم سش معلوم میشه؟گــفـتگـوے آزاد 【94】 119

هاع ؟؟؟؟؟؟ جی عرفـآن ؟ Huh

میگم وقتی داریم حرف میزنیم مگه طرف میفهمه داریم با کدوم (س) حرف میزنیم ؟

نوچ ولی وقتی داری تو گفتگو ازاد تایپ میکنی میفهمیم ..

راس میگه بچه دیگهSleepyوالا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【94】 119
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc
آگهی
(23-03-2014، 14:21)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:18)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:14)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:11)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:06)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بشین سره جـات بچـه ..

پسـرا خطرنـآکنـآ .. بهتــ گفتـه باشم ..

مخصوصآ اگـه صداشـون کردی تو اتآقت .. یه کآردی ، تبری , چاقویی ،یه چی بگیر دستت //

Big GrinBig GrinBig Grin
Big GrinBig GrinBig Grin

میـان میزنن میترکــوننت شـر میشی ... Big GrinBig Grin

نه صداشون کردم برن تو حیاط بعد پسرخالم با شلگ خیسشون کنه Big Grin

فکر کردی فقط خودت خنگی اونا هم خنگن Big Grin

اونــم تو رو تمـآشآ میکنه ..

میآد تو اتاقـت خودشو خشک کنـه .. بعـد اون تو رو با شیلــنگ اتیش نشآنی خیس میکنه ..

بعله خـآنوم .

مـآ از شمـآ باهوش تریـم .. Big Grin:cool:Big Grin

رفتن دلم براشون سوخت لباساشون خیس شده بودسرما میخورن بیچاره ها Big Grin
ولی حقشونه Shy

اونم تو رو خیسـ کرد ؟؟؟؟

برو خودتـــ بشور .. صابون هم بزن ..

پسرا دو تـآیی ابـــب پاشیتـــ کردن ؟؟؟

ایش .. طرفه من نیـآ Big GrinBig Grin

اصن تو اینجا چی میگی ؟؟؟Big Grin
برو خونتون زود باش Big Grin
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(23-03-2014، 14:23)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آه ای زندگی برین تو فاز انگلیسی بهترها

hi baby
i like youBig Grin
              گــفـتگـوے آزاد 【94】 119

گــفـتگـوے آزاد 【94】 119
(23-03-2014، 14:23)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آه ای زندگی برین تو فاز انگلیسی بهترها

باشع 1.2.3 شروع
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc
[quote='along boy' pid='1701909' dateline='1395573912']
salam khobin
[/quoمن خوبم تو چی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【94】 119
چه قدر بچه ها بی ادبنUndecided
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Mιѕѕ UηυѕυαL
بدرود دوستان
              گــفـتگـوے آزاد 【94】 119

گــفـتگـوے آزاد 【94】 119
 سپاس شده توسط ERF@N
(23-03-2014، 14:25)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

salam khobin

سلا!!!م
خوب که چه عرض کنم همه اینجافاززبون های خارجکی رو برداشتن(=Big Grin

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

(23-03-2014، 14:24)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:21)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن به مام یاد بده ژاپنی Big Grin

باشع!
چه زبونایی بلدی؟!

(23-03-2014، 14:18)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:17)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:15)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می30^__-

هلن ایتالیایی بلدی؟؟؟

نع=ا
ولی فرانسوی بلدم

نع من بلد نیسم ایتالیایی بلدم^___^
خو من برم ناهار^__-

بای عشخیHeart

والا ما تو همین فارسی موندیم هلن !Big Grin

چجوری مینویسی با کیبورد عایا ؟!

کیبورد خودش دارع مگه مال شما ندارع؟! اون گوشه این رو نوشته EN FA FA CH JA
 سپاس شده توسط Dead Silence ، !~IмДи~!
(23-03-2014، 14:25)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:21)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:18)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:14)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:11)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه صداشون کردم برن تو حیاط بعد پسرخالم با شلگ خیسشون کنه Big Grin

فکر کردی فقط خودت خنگی اونا هم خنگن Big Grin

اونــم تو رو تمـآشآ میکنه ..

میآد تو اتاقـت خودشو خشک کنـه .. بعـد اون تو رو با شیلــنگ اتیش نشآنی خیس میکنه ..

بعله خـآنوم .

مـآ از شمـآ باهوش تریـم .. Big Grin:cool:Big Grin

رفتن دلم براشون سوخت لباساشون خیس شده بودسرما میخورن بیچاره ها Big Grin
ولی حقشونه Shy

اونم تو رو خیسـ کرد ؟؟؟؟

برو خودتـــ بشور .. صابون هم بزن ..

پسرا دو تـآیی ابـــب پاشیتـــ کردن ؟؟؟

ایش .. طرفه من نیـآ Big GrinBig Grin

اصن تو اینجا چی میگی ؟؟؟Big Grin
برو خونتون زود باش Big Grin

خخخخخخخخ Big Grin

کم اورد ...
باشه ..

بدرود دوستــآن
 سپاس شده توسط First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان