امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

(23-03-2014، 14:08)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:07)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:04)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:01)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 13:59)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میمون خودتی Big GrinBig GrinBig Grin

مـن الـآن سرم گرمه .. واسه دیدن تو نقشه نمیکشم ..

تو فکـر ایـنم برم ساری بعـد با یکی قرار بزارم

اورین-(
خوش بری>:

منم میرم پیش خالم اینا
فکر کردی میام توراببینمTongue

شرمنــدع ابجی از قبـل باید بلیـط میگرفتی Big GrinTongue

الـآن نمیشـه .. Sleepy

مـآ بآ دختـرای لوس قـرآر نمیزاریـم .. :cool:

باز خودتو تحمیل کردی؟؟Tongue
میگم می خوام برم پیش خالم اینا
اصن فکر کردی من مثه تو دنبال پسرمTongue
اگرم بخوام باشم پسر خاله خودمو ول کنم بیام سراغ تو؟؟؟

بحث ناموسی شداعBig GrinBig Grin

خو چ کارت کنم TongueBig Grin
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط !~IмДи~!
آگهی
(23-03-2014، 14:07)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:04)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:01)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 13:59)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میمون خودتی Big GrinBig GrinBig Grin

مـن الـآن سرم گرمه .. واسه دیدن تو نقشه نمیکشم ..

تو فکـر ایـنم برم ساری بعـد با یکی قرار بزارم

اورین-(
خوش بری>:

منم میرم پیش خالم اینا
فکر کردی میام توراببینمTongue

شرمنــدع ابجی از قبـل باید بلیـط میگرفتی Big GrinTongue

الـآن نمیشـه .. Sleepy

مـآ بآ دختـرای لوس قـرآر نمیزاریـم .. :cool:

باز خودتو تحمیل کردی؟؟Tongue
میگم می خوام برم پیش خالم اینا
اصن فکر کردی من مثه تو دنبال پسرمTongue
اگرم بخوام باشم پسر خاله خودمو ول کنم بیام سراغ تو؟؟؟

نوچ تحسـین کردم خیـتک ...
خـب برو کی جلوتــو گرفت ...
من مگه دنبآل پسرم ؟؟؟؟؟ خخخخ
مـنم ... خودمـو ول نمیکـنم بیـآم با تو قرار بزارم ....
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc
(23-03-2014، 14:05)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:04)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:03)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:00)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 13:58)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ووییی فحش داد Big Grin

خخخخخخخخخخ تو مگه چینی بلدی؟!
ایول!Big Grin

بهله
پس چس فکر کردین 3سال میرم کلاسااااااااااBig GrinBig GrinBig Grin

واییی راس میگی؟!
بیا با هم بحرفیم!
اوهایوع!!ری جان
من چینیا بلدینا سمبل کنینا

دوشتیعا؟!
اوکی بزار تایپ کنم بهتر بفهمی
现在你相反,你俊说,这是从以前的有什么不同?
هلن پکینا چیشد چینی حرف زدیناBig Grin
              گــفـتگـوے آزاد 【94】 113

گــفـتگـوے آزاد 【94】 113
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
(23-03-2014، 14:07)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سلنا
اسمتو یادم رفExclamation

مائده امBig Grin

Big GrinBig Grin
مرضیه م ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ ، !~IмДи~!
(23-03-2014، 14:06)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:02)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهمون داریم دوتاشون پسرنAngel
الان حس مردم آزاری من فعال شده Big Grin

بشین سره جـات بچـه ..

پسـرا خطرنـآکنـآ .. بهتــ گفتـه باشم ..

مخصوصآ اگـه صداشـون کردی تو اتآقت .. یه کآردی ، تبری , چاقویی ،یه چی بگیر دستت //

Big GrinBig GrinBig Grin
Big GrinBig GrinBig Grin

میـان میزنن میترکــوننت شـر میشی ... Big GrinBig Grin

نه صداشون کردم برن تو حیاط بعد پسرخالم با شلگ خیسشون کنه Big Grin

فکر کردی فقط خودت خنگی اونا هم خنگن Big Grin
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
درود بکس. اگه لاین دارید اد کنید erfan.td
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، -м α є ∂ є- ، Ξrιc logιc ، ツClas$i☪ J☯ ツ
گرسنه امConfused
دلم غذا نمی خوادSad
دوباره مثه قبل شدم
حالا ک این طوریه اعتصاب غذا می کنم میگم تا نریم شمال هیچی نمی خورم اونا هم خبر ندارن خودم میل ندارم
چ نقشه هاییBig GrinBig Grin
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(23-03-2014، 14:10)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:05)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:04)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:03)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:00)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخخخخ تو مگه چینی بلدی؟!
ایول!Big Grin

بهله
پس چس فکر کردین 3سال میرم کلاسااااااااااBig GrinBig GrinBig Grin

واییی راس میگی؟!
بیا با هم بحرفیم!
اوهایوع!!ری جان
من چینیا بلدینا سمبل کنینا

دوشتیعا؟!
اوکی بزار تایپ کنم بهتر بفهمی
现在你相反,你俊说,这是从以前的有什么不同?
اهم اهم
کمکـــــــــــــــــــــــــ
من نمیتونم نفس بکشم در تلفظ جمله ی你俊说,的有什么نفس کم اوردمBig Grin
              گــفـتگـوے آزاد 【94】 113

گــفـتگـوے آزاد 【94】 113
 سپاس شده توسط ERF@N ، ツClas$i☪ J☯ ツ
(23-03-2014، 14:08)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:06)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:02)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهمون داریم دوتاشون پسرنAngel
الان حس مردم آزاری من فعال شده Big Grin

بشین سره جـات بچـه ..

پسـرا خطرنـآکنـآ .. بهتــ گفتـه باشم ..

مخصوصآ اگـه صداشـون کردی تو اتآقت .. یه کآردی ، تبری , چاقویی ،یه چی بگیر دستت //

Big GrinBig GrinBig Grin
Big GrinBig GrinBig Grin

میـان میزنن میترکــوننت شـر میشی ... Big GrinBig Grin

اصتغفرالله گــفـتگـوے آزاد 【94】 113

خخخخخخ ..

استغفرالله این شکلیـه

با این س

...
Dodgy
 سپاس شده توسط First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان