امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

(23-03-2014، 14:04)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:01)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 13:59)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 13:56)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 13:50)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب چه خبرا بر و بچ چی کار می کنین

من کـه فقــط تو کفـــ خآلی بندی ای که تو خصوصی کردی ام ..

100 ؟؟؟ عجــب ... HuhBig Grin

من و خالی بندی شوخیHuhBig Grin

ツBlack staR با 8 رای بازم از مونا زد جلو

مونـآ = 7 رای

کی به اینـآ رای میده ؟؟؟؟؟؟HuhHuh

پارتی دارن حتما

پارتی نگو دیسکو بگو!
من می دونم چطوری این همه رایاشون زیاده ولی بزار خوش باشن!
آگهی
خب دیگه چیییییییییی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【94】 112
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(23-03-2014، 14:02)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهمون داریم دوتاشون پسرنAngel
الان حس مردم آزاری من فعال شده Big Grin

بشین سره جـات بچـه ..

پسـرا خطرنـآکنـآ .. بهتــ گفتـه باشم ..

مخصوصآ اگـه صداشـون کردی تو اتآقت .. یه کآردی ، تبری , چاقویی ،یه چی بگیر دستت //

Big GrinBig GrinBig Grin
Big GrinBig GrinBig Grin

میـان میزنن میترکــوننت شـر میشی ... Big GrinBig Grin
 سپاس شده توسط First Star
(23-03-2014، 14:04)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:01)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 13:59)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میمون خودتی Big GrinBig GrinBig Grin

مـن الـآن سرم گرمه .. واسه دیدن تو نقشه نمیکشم ..

تو فکـر ایـنم برم ساری بعـد با یکی قرار بزارم

اورین-(
خوش بری>:

منم میرم پیش خالم اینا
فکر کردی میام توراببینمTongue

شرمنــدع ابجی از قبـل باید بلیـط میگرفتی Big GrinTongue

الـآن نمیشـه .. Sleepy

مـآ بآ دختـرای لوس قـرآر نمیزاریـم .. :cool:

باز خودتو تحمیل کردی؟؟Tongue
میگم می خوام برم پیش خالم اینا
اصن فکر کردی من مثه تو دنبال پسرمTongue
اگرم بخوام باشم پسر خاله خودمو ول کنم بیام سراغ تو؟؟؟
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط !~IмДи~!
(23-03-2014، 14:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سلنا
اسمتو یادم رفExclamation

مائده امBig Grin
              گــفـتگـوے آزاد 【94】 112

گــفـتگـوے آزاد 【94】 112
 سپاس شده توسط Dead Silence
(23-03-2014، 14:04)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:03)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:00)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 13:58)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 13:57)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

我恨你从昏庸所有的狗屁Angry

ووییی فحش داد Big Grin

خخخخخخخخخخ تو مگه چینی بلدی؟!
ایول!Big Grin

بهله
پس چس فکر کردین 3سال میرم کلاسااااااااااBig GrinBig GrinBig Grin

واییی راس میگی؟!
بیا با هم بحرفیم!
اوهایوع!!ری جان

ری جان
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(23-03-2014، 14:07)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:04)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:01)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 13:59)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میمون خودتی Big GrinBig GrinBig Grin

مـن الـآن سرم گرمه .. واسه دیدن تو نقشه نمیکشم ..

تو فکـر ایـنم برم ساری بعـد با یکی قرار بزارم

اورین-(
خوش بری>:

منم میرم پیش خالم اینا
فکر کردی میام توراببینمTongue

شرمنــدع ابجی از قبـل باید بلیـط میگرفتی Big GrinTongue

الـآن نمیشـه .. Sleepy

مـآ بآ دختـرای لوس قـرآر نمیزاریـم .. :cool:

باز خودتو تحمیل کردی؟؟Tongue
میگم می خوام برم پیش خالم اینا
اصن فکر کردی من مثه تو دنبال پسرمTongue
اگرم بخوام باشم پسر خاله خودمو ول کنم بیام سراغ تو؟؟؟

بحث ناموسی شداعBig GrinBig Grin
              گــفـتگـوے آزاد 【94】 112

گــفـتگـوے آزاد 【94】 112
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(23-03-2014، 14:06)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:02)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهمون داریم دوتاشون پسرنAngel
الان حس مردم آزاری من فعال شده Big Grin

بشین سره جـات بچـه ..

پسـرا خطرنـآکنـآ .. بهتــ گفتـه باشم ..

مخصوصآ اگـه صداشـون کردی تو اتآقت .. یه کآردی ، تبری , چاقویی ،یه چی بگیر دستت //

Big GrinBig GrinBig Grin
Big GrinBig GrinBig Grin

میـان میزنن میترکــوننت شـر میشی ... Big GrinBig Grin

اصتغفرالله گــفـتگـوے آزاد 【94】 112
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
بچه هاقضیه چی شدمن2دیقه رفتم؟!__!

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

(23-03-2014، 14:06)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دیگه چیییییییییی

هیچی همیـن .. Big Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان