امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

(23-03-2014، 13:48)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 13:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 13:39)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 13:36)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 13:31)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراع؟؟؟
منم دلم می خواد برم شمال میگن بارون میاد نمی ریم) :

خبر خوب دارم برآت ..

از امروز صبح بارون بند اومده ... یه افتآبی میزنه که تمـآم تنت میسوزه .. افتابه دیوانه ای

صبح تمآم جاده خیس بود 1 ساعت افتاب زد خشک خشک شد ..

مسـآفرا دسته دسته میـان مسجد کناره خونمون ... Big Grin

اخه اینا قبول نمی کنن ) :
اینجا هم دیشب برف میومد الان افتابه:-
تازه خاله ام هم شماله >_<
بذار ب اونا بگم بزنگن بگن خوبع شما هم بیاین چ نقشه ی با حالی^____^

عجــب .. دیشب اونجـآ برف بود ؟

چه حالی میده توی عید برف بیاد .. 13 روزی همش هستیم پیست اسکی با دخترا و ..

اخ جوننننننن .. ووووووویییییی

خخخخخخBig Grin

اوووووووووو
توهم ک فقط تو فکر دختری>:
در حد اسکی نبود باو ( :
حالا اونجا هوا پایدره یا قراره دوباره سامانه بیاد؟؟؟

برفـــ نبوده پس ... برفکـــ بوده ..

بهت اطمیـنان میدم تا ساله دیـگه همین روز نع برف میاد نع بارون ..

اینم ضمـآنت 1 ساله . دیگه چی میخواِ ی ؟
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
آگهی
(23-03-2014، 13:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 13:43)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 13:41)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 13:38)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 13:36)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خبر خوب دارم برآت ..

از امروز صبح بارون بند اومده ... یه افتآبی میزنه که تمـآم تنت میسوزه .. افتابه دیوانه ای

حتما توهم رفتی اونجا دخترارو ببینی Big Grin
من رفتـم مغازه ماست بخرم .. دیدم ایسـتادن .. چقدرم دختـراشون زشت بودن ..

قیـافه هاشون میخورد .. ترک یا لر باشن .. مثله ژاپنی ها چشماشون کوره ...Big GrinBig Grin

شانس توعه دیگهBig Grin
ارع والا ...

دیشــب خواب دیدم ..

یه دخـتر خوشگل کنـآرم بود .. توی حیاطمون روی تـآب بودیم .. داشتیم تاب میخوردیم .

موبـایلم دستم بود داشتم بآزی میکردم .. اونم به من تکیه داده بود تمآشآ میکرد ..

خواب شیـرینی بـود ... بعد باهم بآزی میکـردیم .. خیلی هم میخندیدم ..

صبح مـادرم بهم گفتـــ دیشب کی رو تو خواب دیدی ؟؟ تا صبح تو خواب حرف زدی ..Big GrinBig Grin

0___0

چی گفتی ها ؟ Big Grin
(23-03-2014، 13:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی فرین ؟! ..Angel

ممنون جیگیلی(:
گــفـتگـوے آزاد 【94】 108

سپاس شده توسط Dead Silence
(23-03-2014، 13:50)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 13:48)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم سلامااااااااااااااااااااااااااااا

ازآنجایی که جواب سلام واجب است
سلا!!!م(:
(:
(23-03-2014، 13:52)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 13:48)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم سلامااااااااااااااااااااااااااااا

الان من باید تحویل بگیرم؟؟؟
ها
خب
باشه

به به عاقا عرفان (=
سلام!!!!!

خیالم راحت شد گــفـتگـوے آزاد 【94】 108
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
بای همگی من برم به فیلم جکی نگاه کنمHeart
بای همگی من برم به فیلم جکی نگاه کنمHeart
(23-03-2014، 13:49)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 13:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 13:39)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 13:31)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراع؟؟؟
منم دلم می خواد برم شمال میگن بارون میاد نمی ریم) :

خبر خوب دارم برآت ..

اخه اینا قبول نمی کنن ) :
اینجا هم دیشب برف میومد الان افتابه:-
تازه خاله ام هم شماله >_<
بذار ب اونا بگم بزنگن بگن خوبع شما هم بیاین چ نقشه ی با حالی^____^

عجــب .. دیشب اونجـآ برف بود ؟

چه حالی میده توی عید برف بیاد .. 13 روزی همش هستیم پیست اسکی با دخترا و ..

اخ جوننننننن .. ووووووویییییی

خخخخخخBig Grin

با اون کره ای ها ؟؟؟ Big Grin

نوچ بـآ اون ایـرونی خوشگـلا که رژ لبـــ قرمـز پر رنگ میزنن ... خخخخخخخ Big GrinBig Grin

شوخی میکنم وگــرنه من اهـل ایـن چیزا نیستم .. میخوام جوُ گرم کنم .. Sleepy
 سپاس شده توسط First Star
عرفان ترولم که اینجاسSmileچه خبرا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【94】 108
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc ، !~IмДи~!
(23-03-2014، 13:53)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برفـــ نبوده پس ... برفکـــ بوده ..

بهت اطمیـنان میدم تا ساله دیـگه همین روز نع برف میاد نع بارون ..

اینم ضمـآنت 1 ساله . دیگه چی میخواِ ی ؟

حتما نقشه کشیدی من بیام اونجا منو ببینی؟؟؟^___^
باوشه منم تا سال دیگه میام میمونم^__-
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط !~IмДи~!
(23-03-2014، 13:50)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب چه خبرا بر و بچ چی کار می کنین

من کـه فقــط تو کفـــ خآلی بندی ای که تو خصوصی کردی ام ..

100 ؟؟؟ عجــب ... HuhBig Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان