امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

(23-03-2014، 2:09)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 2:05)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 2:02)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به موضوهام که تو امضام هستن سر بزنید نظرم بدید

عرفان بالاخره آوات!رتواین گذاشتی>_0

دوباره عوض کردم
(23-03-2014، 2:06)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان مارا چ ب این عکسا:-
رفتم بهت سپاس دادم ^___-

منم رفتم لالا:ا
بای همگی^__-

کفت برید صدبرابر بهتر از ماله تو هستش کیفتشم بهتره همه یک دست مد روز ولی نصف توهم نظر و سپاس ندادن

حسودی
اواتارای من عالین
تازه من اصن ندیدم مال تورا همین جوری هم سرعت ندارم
بای

(23-03-2014، 2:11)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 2:06)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتم بهت سپاس دادم ^___-

بای همگی^__-

ای ملیتاجونم(=
خوابای گل گلی ببینی>______<
منم برم بخوابم خیلی وقته اینجاهسم$__$

خوابای رنگی ببینی^__-
منم دهنم پاره شد از بس خمیازه کشیدم^__^
بابای

راستی شمیم رفتی تولیست^___-
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Ξrιc logιc ، ʂհმოἶო
آگهی
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: erfan troll، shamim 78
من وتوائیم ماهم بریم پکپیم همه رفتن+_-

(23-03-2014، 2:11)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 2:09)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 2:05)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 2:02)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوباره عوض کردم

رفتم بهت سپاس دادم ^___-

بای همگی^__-

کفت برید صدبرابر بهتر از ماله تو هستش کیفتشم بهتره همه یک دست مد روز ولی نصف توهم نظر و سپاس ندادن

حسودی
اواتارای من عالین
بای

(23-03-2014، 2:11)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتم بهت سپاس دادم ^___-

بای همگی^__-

ای ملیتاجونم(=

خوابای رنگی ببینی^__-
بابای

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

(23-03-2014، 2:11)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوباره عوض کردم

رفتم بهت سپاس دادم ^___-

بای همگی^__-

حسودی
اواتارای من عالین
بای

رفتم بهت سپاس دادم ^___-

بای همگی^__-

ای ملیتاجونم(=

خوابای رنگی ببینی^__-
بابای

بخداحافظ
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
هرکی مونده
خدافسسسس+__+

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

سپاس شده توسط Ξrιc logιc
بای همگی-__-
عه واه!
هیشکی نی ^_^
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
عجبی اینجا خلوتهAngel

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Snow-Girl
(23-03-2014، 9:28)ICe Angele نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجبی اینجا خلوتهAngel

من میشناسم یو رو ^_^
ســام (:
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
سلام ^____^
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
سیلام! -_^
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 38 مهمان